Lugn helg!



Jasas - Det är en Engelsk Staffordshire Terrier valp som hon har, men den ska ut på foder snart. Så jädrans söt är den, thihi. Det blev inget festande i lördags för vi kom hem alldeles försent så det kändes inte lönt att börja dricka då, haha.


Det har varit dåligt med uppdatering i helgen även fast vi haft en lugn och skön helg. I fredags så fick vi igång varmvattnet här och kan ni förstå lyckan att stå i sin egen dusch???!!!  Nu ska jag aldrig mer klaga på att det ibland kan vara jobbigt att ta sig in till duschen, haha. Fy fan vad lat man är ändå ;)

I fredags så var vi ju då nere i staden för att handla lite och det gick bra, snabbt och lätt. Fick även med oss en dammsugare hem av min kära styvfar. YEEEHA!
Som jag har sugit här hemma (hihi) och den suger hur jävla bra som helst så denna ska vi behålla ett tag även fast den är gul och ful och lite trasig i locket. Det är värt att vira silvertejp efter man bytt påse för så som denna suger!
Det säger bara svisch så är alla Rhoxans hundhår borta. Håhå så lycklig jag är.
Tänk att man kan bli så glad över en sketen dammsugare, hahahahaha.
Det är nog rätt bra att vara utan dagens "lyx" ett tag för då uppskattar man det som fan sen.
Vi kom hem rätt sent så det blev  bara att vi tittade på tv och sen var det dags att nana kudden trött som man var.

I lördags så vaknade jag av att gubben höll på att skrubba väggarna i hallen och så hade han varit uppe sen kl 7 och tvättat upp all tvätt. Vilken lyx att vakna till sånt, mycket bättre än en stor frukost framdukad.
Hatar våra vita väggar överallt för minsta skit syns ju, och skit blir det med en stor lufs hemma. Vill ha det ommålat snarast! Hade gärna gjort det själv men det är så många lager tapeter under så det ser fan inte klokt ut och det ska hyresvärden få fixa!!  Det är en etta som är helt klar här på gården nu och den är i toppskick och jag ska minsann ha det likadant!!! Jag ska ha nytt kakel i köket med nya fina skåpsluckor och ett helkaklat badrum, bara vänta..
Vi funderar på att välja att sätta in en braskamin här i vardagsrummet, det hade nog varit fint och mysigt. Hyran höjs bara med ca 100 kr för att få en sådan så det är ju inte farligt. Tillbaka till lördagen...
Vi städade och höll på här hela dagen innan vi begav oss till min farmor på middag på kvällen och där bjöds det på både lax och skinkpaj med sallad, bröd/kex och ostar till. Mums!!! Jag diggar inte lax så jättemycket annars men detta var supergött. Sen så fick vi kaffe och massa goda kakor. Älskar farmos kakor, hihi.
Var meningen att vi skulle ta några öl sen på kvällen men det orkade vi inte. Vi var alldeles för mätta och så kom vi inte hem förrän 22 tiden och det kändes lite sent att börja festa då.

Igår (söndag) så fixade vi lite småsaker här hemma som till exempel att sätta upp våra 2 skenor med spotlights i kket och i vardagsrummet och så badade vi av Rhoxie. En lugn och skön helg som sagt.
Idag är jag ledig men i morgon är det dags att börja gå upp innan tuppen igen, göttepåse!



Kommentarer
Postat av: frida

skulle behöva nya dammsugare oxå. våran är helt okej men den låter som 17. hatar att köpa dammsugare för ska man ha en bra så kostar dem typ 2000 kr. och där kan jag vara lite dumsnål. tycker det är högt pris för en dammsugare,men men kul att ni fick en som var bra :) braskamin lät inte helt fel...fy fan vad mysigt! sån myskänsla :) spec på hösten när det är lite kallt o så ute! och på julafton är det underbart att tända upp en brasa! och för bara 100/månad så är dte ju värt det! gött att ni kan duscha hemma igen tihi

2008-09-22 @ 13:26:41
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Mysan

Tack för kommentarerna om vårt sovrum =)

2008-09-22 @ 19:36:39
URL: http://missmolin.blogg.se/
Postat av: Åke

Så gott med en 'ny' dammsugare.. vet ju hur mycket du längtat efter det.

2008-09-23 @ 19:43:29
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback