Trött!


Känns som att jag haft denna rubriken förut, hm.. men jag har varit riktigt trött idag så jag kunde inte komma på nåt mer passande. Sov som vanligt bara 4 timmar i natt och klockan ringde 04:15 så det var bara att masa sig upp. Det går ju an bara man kommit upp ur sängen, tvättat av sig och fått på sig kläderna. Jag är verkligen inte en morgonmänniska egentligen men det funkar. Idag så har det regnat enorma mängder och inte blir man piggare av att vakna till i soffan och titta ut och se hur det fullkomligt öser ner och så är det alldeles grått. Jag tycker i och för sig att det är rätt mysigt med men man blir inte pigg av det. Bilder från Jutudden får komma upp i morgon istället för jag orkar inte, hehe.
Snart börjar Desperate Housewifes, yeeeha!


Dags att hoppa i bingen!


Jasas - Thanks! Det ska vara du som lägger märke till sånt. Öga för detaljer har vi båda två, hihi. Då får jag ju smaka den där tonfisken någongång :)


Nu börjar jag faktiskt känna av att jag är pömsig så jag ska alldeles snart borsta tänderna och sen krypa ner i min sköna säng. Tror jag ska lösa lite korsord i sängen för att bli riktigt trött i huvudet. Rhoxan ligger och gnager på sitt märgben nu inne i sovrummet så jag får väl stå ut med det ljudet ett tag i alla fall. Det är så typiskt henne att börja gnaga på kvällarna.
Gubben kommer inte hem förrän vid 23:45 och förhoppningsvis så snarkar jag då, men kommer säkert vakna till av att han kommer in. Fasen så sega vissa tangenter är, undra om det kommit grogg i dem i helgen?! Hm..
Bilder kommer upp i morgon!

Natti Natti på Er alla!

Hej hopp!


Jasas - Va fan har du övergett mig i träsket? Haha. Jag älskar min kycklingsallad den är ju så god på Venezia,hihi.
Klart vi ska dejta på msn snart (helst idag) och gärna irl snart med.

Frida - Ett väldigt sent svar, men vi äter på chiliconcarne med ris till.


Jag har varit väldigt lat med bloggandet men alla har vi ju våra up's och down's. I fredags så satt vi här hemma hos oss och drack lite, eller hrm mycket. Haha! Det var trevligt så länge det varade och jag var inte ens bakis dagen efter. Det ni!
Men gubben han mådde som han förtjänade (hehe) så han låg och nanade hur länge som helst och här gick jag runt och lallade och var så jädrans rastlös men samtidigt trött. Jag kan ju inte sova dagen efter som ni borde veta vid detta laget. Framåt eftermiddagen så fick jag äntligen min kycklingsallad och den satt fintfint men jag åt mest dem goda kycklingbitarna, haha. Sen så åkte vi till Jutudden och så fick Rhoxie springa av sig som bara den. Så söt ^^
Ska se om jag kan lägga ut dem bilderna sen på min gullhund och den fina omgivningen.
Igår (söndag) så var det en städ och tvättdag så nu är det gjort vilket känns hur skönt som helst. I morgon är det upp och jobba igen och det ska bli gött som fan faktiskt!

Vilka fynd!


Oj vad jag har fyndat på Tradera och jag är så nöjd med mina köp. Har köpt en jacka till Kevin, kläder till Theo, en Spindelmannenplånbok till Kevin och ett halsband till mig och allt gick på 60 kr!!
Det är ju löjligt billigt eller hur? Hihihi.


    

 

Lista!


Nu blev jag utmanad av söta Jasas att göra denna lista.

Två saker som skrämmer dig:
1. Döden.
2. Psykopater,haha.

Två saker du har på dig just nu:

1. Svarta träningsbralls.
2. Power Big Meet t-shirt.

Två av din favoritlåtar just nu:

1. Nordman ft. Rastegar - Livet som en värsting.
2. Takida - Curly Sue.

Två saker du vill ha i ett förhållande:

1. Tillit.
2. Ärlighet.

Två sanningar:
1. Jag är så trött men ändå rastlös.
2. Jag vill att surgubben ska vakna så vi kan åka och köpa kycklingsallad, hehe.

Två saker som du attraheras av:
1. Manlighet (inga pojkigheter tack).
2. En snygg och muskulös rygg.

Två av dina hobbys:

1. Korsord.
2. Inredning.

Två saker du verkligen verkligen vill ha:
1. Kycklingsalladen.
2. En ny mascara.

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna:
1. Att jag har telefonfobi när det gäller att ringa viktiga samtal.
2. Kan inte komma på nåt mer just nu. Brukar inte "skämmas" för saker.

Två saker du tänker på just nu:
1. Fortfarande salladen, haha. (nu börjar det bli tjatigt).
2. Om jag ska vara nykter eller inte ikväll.

Två saker du börjar må illa av:
1. Gamla unkna sopor.
2. Lukta gammal-gubbe-instängt. Hahaha.

Två personer du utmanar att göra denna lista:

Linda och Ottilia .

Fredag!


Jiiho äntligen så var det fredag och nice väder är det med, hoppas det håller i sig i hela helgen. Har precis druckit en energidricka så jag ska hålla mig vaken men det tror jag nog att jag ska göra för jag känner mig inte särskilt trött i huvudet och det är ju huvudsaken. Haha som jag fick till det nu då! ;)
Tänkte snart dammsuga och damma och sen blir det till att skutta in i duschen så jag blir ren tills ikväll. Gubben är just nu i Hässleholm men dem skulle visst åka hemåt nu som tur är. Ikväll blir det nog att jag tar några öl och groggar och det ska bli gott som fasen. Har längtat efter det nästan hela veckan, så störd jag är.
Men vi har ju faktiskt tagit det lugnt i 2 helger så nu börjar det krypa i mig!!
Pallar inte skriva mera för jag har då fan inget att berätta om.

Vad gör ni i helgen?

Härligt med sol!



Se idag kom solen fram igen och det är ju för jävla härligt, inte sant ?
Har jobbat som vanligt idag och sen vilade jag lite när jag kom hem och nu sitter jag här och väntar på maten ska bli klar, det puttrar för fullt. Det blir Chili Con Carne idag. Mumsigt!
Nu får jag väl ta och väcka gubben så vi kan käka sen ska vi ut på äventyr med Vofflan, hihihi.


Lugn helg!



Jasas - Det är en Engelsk Staffordshire Terrier valp som hon har, men den ska ut på foder snart. Så jädrans söt är den, thihi. Det blev inget festande i lördags för vi kom hem alldeles försent så det kändes inte lönt att börja dricka då, haha.


Det har varit dåligt med uppdatering i helgen även fast vi haft en lugn och skön helg. I fredags så fick vi igång varmvattnet här och kan ni förstå lyckan att stå i sin egen dusch???!!!  Nu ska jag aldrig mer klaga på att det ibland kan vara jobbigt att ta sig in till duschen, haha. Fy fan vad lat man är ändå ;)

I fredags så var vi ju då nere i staden för att handla lite och det gick bra, snabbt och lätt. Fick även med oss en dammsugare hem av min kära styvfar. YEEEHA!
Som jag har sugit här hemma (hihi) och den suger hur jävla bra som helst så denna ska vi behålla ett tag även fast den är gul och ful och lite trasig i locket. Det är värt att vira silvertejp efter man bytt påse för så som denna suger!
Det säger bara svisch så är alla Rhoxans hundhår borta. Håhå så lycklig jag är.
Tänk att man kan bli så glad över en sketen dammsugare, hahahahaha.
Det är nog rätt bra att vara utan dagens "lyx" ett tag för då uppskattar man det som fan sen.
Vi kom hem rätt sent så det blev  bara att vi tittade på tv och sen var det dags att nana kudden trött som man var.

I lördags så vaknade jag av att gubben höll på att skrubba väggarna i hallen och så hade han varit uppe sen kl 7 och tvättat upp all tvätt. Vilken lyx att vakna till sånt, mycket bättre än en stor frukost framdukad.
Hatar våra vita väggar överallt för minsta skit syns ju, och skit blir det med en stor lufs hemma. Vill ha det ommålat snarast! Hade gärna gjort det själv men det är så många lager tapeter under så det ser fan inte klokt ut och det ska hyresvärden få fixa!!  Det är en etta som är helt klar här på gården nu och den är i toppskick och jag ska minsann ha det likadant!!! Jag ska ha nytt kakel i köket med nya fina skåpsluckor och ett helkaklat badrum, bara vänta..
Vi funderar på att välja att sätta in en braskamin här i vardagsrummet, det hade nog varit fint och mysigt. Hyran höjs bara med ca 100 kr för att få en sådan så det är ju inte farligt. Tillbaka till lördagen...
Vi städade och höll på här hela dagen innan vi begav oss till min farmor på middag på kvällen och där bjöds det på både lax och skinkpaj med sallad, bröd/kex och ostar till. Mums!!! Jag diggar inte lax så jättemycket annars men detta var supergött. Sen så fick vi kaffe och massa goda kakor. Älskar farmos kakor, hihi.
Var meningen att vi skulle ta några öl sen på kvällen men det orkade vi inte. Vi var alldeles för mätta och så kom vi inte hem förrän 22 tiden och det kändes lite sent att börja festa då.

Igår (söndag) så fixade vi lite småsaker här hemma som till exempel att sätta upp våra 2 skenor med spotlights i kket och i vardagsrummet och så badade vi av Rhoxie. En lugn och skön helg som sagt.
Idag är jag ledig men i morgon är det dags att börja gå upp innan tuppen igen, göttepåse!



Livet som en värsting!



Jag älskar verkligen denna låten, största favoriten just nu. Tycker mer om låtar med lite verklighet och smärta än smöriga kärlekslåtar.

Livet som en värsting



Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Frida.

Fem saker i min frys: Blandfärs, grönsaker, fläskfilé, fiskburgare och kotletter.
Fem saker i min väska: använder ingen väska men det jag brukar ha med mig är: mobil, nycklar, pengar och lypsyl.
Fem saker i min garderob: Huvjackor, jeans, underkläder, linnen och tröjor.
Fem saker i min bil: (Gubbens bil) cd-skivor, papper, isskrapa, hundhår och Rhoxans borste.
Fem saker i mitt badrum: Parfymer, smink, tandborstar, tandkräm och handdukar.
Fem saker i mitt kylskåp: Mjölk, pålägg, grönsaker, matgrädde och coca cola till ikväll.


Utmanar:  Hanna , Linda , Jenni och Ottilia .

Äntligen fredag!


Ottilia - Skulle man fått hem den på posten så hade jag nog beställt den nu, haha. Men det får vänta.. kommer när det kommer. ;)

Jasas - Jag orkade knappt sitta här igår. Jag bara sov och sov, helt skummo. Jaa vi får ta en julamiddag med grogg som efterrätt i mellandagarna, hahaha. Böna kan få en skål med massa nötter :P

Frida - Ja några tomtar brukar vi ha framme. Gärna tomtar i lite modernare stil. Det hör ju julen till, hehe.


Idag så är jag inte fullt lika trött som jag var igår. Fy fan vilken dag det var igår alltså, usch. Jag kände mig inte alls kry och var helt hängig och ville bara sova och det gjorde jag med ska jag säga. Det var först framåt kvällen som jag vaknade hyffsat till liv så jag kunde se på Idol, Lyxfällan och Hells Kitchen. Sen blev det att läsa lite i sängen och sen snarkade jag igen, haha. Sov ända till kl 7 i morse och det var så gött så gött. Sen var det bara att studsa upp och tvätta av sig och ta på sig kläder (ville inte jobba naken) och gå ut till Lis som kom och hämtade mig. Hade bara en fabrik att städa idag så det var ju hur lugnt som helst och så fick vi frukost efter som alltid på fredagar. Mums!

Efter städet så åkte jag med henne till veterinären med lilla valpen Valle som skulle vaccineras och chipmärkas.
Det gick hur bra som helst och han var så duktig så. Åh han är så fin den hunden, skulle verkligen vilja ha honom. Haha.
Snart ska vi förhoppningsvis åka ner till Halmstad så vi kommer hem någongång igen. Hatar att flänga runt överallt när man inte känner för det. Suuuck. Men det är bara att le och vara glad.
Börjar känna av att jag är lite seg nu så det är väl bäst att hinka kaffe innan vi åker. Kanske att det blir nån öl/grogg ikväll, vi får se. I morgon ska vi i alla fall till farmor på middag kl 17.



Haha!



Hittade denna roliga sidan på Blondinbellas blogg som heter makemebabies.com där kan man ladda upp ansiktsbilder på sig själv och sin partner och se hur ens framtida barn kommer se ut, hahaha.


Bestämt mig!



Jenni - japp här är det Jotex som gäller, haha.

Frida - Jag diggar med den med fåglarna men den passar nog inte in här. Snyft!

Ottilia - Ja denna gången så är jag ute i god tid, hihi. Lika bra det säg. Blir lite bättre ekonomiskt sett att handla lite pö om pö så man inte står där som ett fån dagarna innan jul och panik handlar. :P

Hanna - Det blev dem första efter lite hjälp och smakråd av dig. ^^

Linda - Ja och dem blev det med!! :D



Bestämde mig ikväll för dem första gardinerna och det kommer nog att bli kanon snyggt med dem, hihi. Beställde lite mera saker med som jag tänkte visa er. Jag är helt julskadad nu, hahaha.

      

Och så en lila lykta som jag ska ha framme till våren när det blir lila tema igen.


Hjälp!



Nu behöver jag er hjälp tjejer! Jag har tittat efter julgardiner som jag ska ha i vardagsrummet, men frågan är ju vilka?

   

Nu är jag seg!



Jag sov i ca 4 timmar i natt men jag visste ju att det skulle bli så, så det är skitsamma och jag kom ju upp i vilket fall som helst. Men nu börjar jag känna av det och är hur seg i huvudet som helst. Får nog bli en liten sväng till soffan om en stund, hehe. Kan ju få vila liiite i alla fall :P
Har haft en kanonbra dag hitills och får väl hoppas på att den fortsätter så. Lite regn nu och det hade varit pricken över i:et.
Har beställt lite julklappar från Världsnaturfonden idag, känns jättebra att kunna bidra med lite pengar samtidigt som man fått köpt lite klappar. Beställde 2 st handmålade ljuslyktor med mysigt jul motiv, gammaldags karameller och kolor, ljus och mörka choklad plattor med panda huvudet på och en Carl Larsson almenacka. Allt för ca 380 kr. Perfekt!

Tjoho!



Idag är det en sån dag då det inte händer allt för mycket. Synd bara att det inte kommer nåt bra på tv'n ikväll. Jag har snart löst alla korsord i min korsordstidning med så vad göra? Hm...
Ska försöka komma i säng hyffsat tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt i morgon o jobba, men jag kommer säkert inte somna förrän gubben kommer hem och han slutar ju 23:30. Haha. Så typiskt mig!

Vi har inte haft något vatten alls idag 8 - 15, skitskoj verkligen. Hade varit grymt snällt om dem säger till att det ska vara avstängt så man kan fylla några flaskor med vatten så man klarar sig. Hade tänkt göra mos till falukorven idag men det sket sig ju, tur vi hade kvar stuvade makaroner sen igår så gubben fick i sig lite mat innan jobbet.
Om allt går som det ska så ska vi ha tillbaka vårt varmvatten på torsdag eller fredag men det tror jag inte på förrän jag känner det i kranen.

Lite bilder från vår promenix på hemmaplan idag. Ser inte det svarta huset lite spooky ut? ;)

    

Min utmaning!


Tänkte hitta på en egen utmaning som Frida gjorde en gång.


Fota din favorit inredningsdetalj och lägg ut i bloggen där du skriver varför det är din favorit och var du köpt den.
(Obs! Inga möbler utan bara detaljer).



   

Denna 'tripp-trapp-trull' hängande lykta i svart smide är min favorit eftersom det ger ett sånt mysigt sken på väggarna när ljusen är tända. Perfekt i höstrusket !
Den är köpt på Importören som ligger i Gekås.

Helgen!



Lite bilder från denna helgen som gått.

              

Debatt!




Jenni - Vår dammsugare suger med för att den suger för dåligt, hehe. Hade nog gått bra att sopa här med om vi inte hade haft en en sak som fäller tussar lika stora som en av dina chinchillor. Haha.

Otta - Plocka blåbär i Björnaskogen? Ja det lät ju som ett typiskt helgnöje för en redig bohem, hihihi. Jaaa, var tog Fyllo-Otto vägen?? :P

Frida - Det dröjer ca en vecka till innan vi får varmvatten här.
 
Hanna - Jag håller med, nu får det räcka med sjukdomar för Rossans skull.


Jag satt och tittade på reprisen av Debatt för en timme sedan och det var väldigt intressant men samtidigt så blir jag så arg och frustrerad. Jag skulle vilja sitta där i studion och skälla på alla inskränkta politiker som tror dem vet bäst.
Ämnet som intresserade mig var såklart skottlossningarna i Göteborg den senaste tiden. Det diskuterades hur vi ska kunna stoppa detta och den organiserade brottsligheten. Nu ska polisen gå hårt mot hårt och ta på sig "hårdhandskarna" för nu bannemej ska det ju bli ett stopp på det hela. Tillåt mig att skratta!
Det ska avsättas 200 poliser som enbart ska arbeta med den organiserade brottsligheten nu. Är det så dags nu undrar jag då. Det är försent era idioter!
Detta skulle gjorts redan på tidigt 90-tal när det började uppdagas och innan det nådde sin kulmen.

Nej satsa pengar istället på att hjälpa barn och ungdomar redan på tidig nivå innan dem söker sig till kriminella gäng.
Dem är ju tvugna att vara "häftiga" för att överleva i det hårda klimatet! Dem har liksom inga alternativ.
Jag tror stenhårt på att man kan se detta mönster redan i tidig ålder som 6-7 år. Det är upp till föräldrar och samhället och inte polisen. Alla har sin förbannade skyldighet att hjälpa till. Men vi svenskar är så jävla fega och vågar inte "lägga oss i". USCH!
Kolla på staden som motade bort mc-gängen  !!!

Kallt!




Hanna - Ja visst var det strongt, haha. Det kändes helskumt att sova till 7, vaknade i vanlig ordning vid 4 men sussade sen sött igen. Det var skitgött med frallor och caffe latte efter städet.

Jenni - Tackar så mycket och denna dag har faktiskt varit mycket bättre och än är den inte slut än , hihi.

Frida - Spara en planka åt mig, hehe.




Idag har det varit en mycket bättre och piggare dag än så länge, känner verkligen för att ta tag i lägenheten och städa som fan! Vi har ju ingen bra fungerande dammsugare (påslösa jävel) så vi har sopat och sopat här. Hur lätt är det att få upp allt hundhår, grus och damm med en sopborste då? Gaaah!
Min snälla styvfar ska fixa en ny dammsugare till oss på sitt jobb, dem har ofta fel leveranser eller så kan det vara något paket som gått sönder och då slängs det bara. Vet inte hur mycket jag fått från hans jobb under alla år. Märkesjeans och kläder i massor, godis, eltandborste och en hel drös med smink och parfym från Chanel. Så nu är det dags för en dammsugare, wiiiho. Ingen är gladare än jag och som jag ska suga sen! Haha!

Stackars mattes lilla Voffla är dålig igen, vad är det nu.. fjärde gången på typ ett år!! Blir man tokig eller blir man tokig?!
Nu är det hennes hals som spökar ännu en gång. Sist trodde vi efter mycket om och men att det var hennes tonsiller som spökade, det är ungefär som våra halsmandlar. Det är en typisk ras sjukdom för Leonberger och det värsta är att den ofta är återkommande så i dem flesta fall slutar det med en operation där dem tar bort dem. Jag hoppas innerligt att Rhoxan slipper gå igenom det, men måste vi så måste vi. ALLT för henne!
Hon klöker/hackar och hostar mellan varven sen så äter hon mer gräs än en kossa, haha. Det kliar nog gött i halsen när det gör ont. Men hon äter som tur är fortfarande sin mat och dricker vatten och hon är inte lika akut dålig som förra gången, puh. Jag hoppas att det ska lägga sig under helgen så vli slipper gå till veterinären. Det är ju så satans jävla dyrt! Ger henne slemlösande och hostmedicin (som hundar tål såklart) och senare ska hon få en klicka vaniljglass, det är ju gött för halsen och det står faktiskt i hundboken att det är bra att ge dem. Den boken var väl värda sina pengar för där finns hur många tips och idéer som helst som man kan testa innan man går till en veterinär. Huskurer kan fungera på vovvar med så nu vet ni det.




Nu försvann solen ser jag, snyft. Jag vill ha lite sol som värmer mig för här är ju så satans kallt här inne. Jag får nog helt enkelt sätta på lite kaffe och värma mig inombords med. Senare när jag ska ner till duschen så ska jag stå där länge och redigt skålla mig, haha. Det säger jag nu men sen när jag står där så kommer jag sänka värmen för jag hatar egentligen när det är för hett i duschen. Det gör ju ont, ajaj.
Här inne är nu bara 18 grader och det är fuktigt som fasen. Jag ser inte ut genom fönsterna på grund av alla fukt som lägger sig som en dimma. Jag vill ha varmvatten nu !!!

Vad har ni för planer i helgen?



Trött!



Orka blogga när man är trött en hel dag som jag har varit idag. Så tråkigt att vara helt seg och inte känna för att göra nåt, men men. Alla dagar kan ju inte vara underbara flr då hade jag inte uppskattat dem när dem väl är bra! Så det så!
I morgon har jag sovmorgon till 7 (wiiho) och så har vi bara ett städ och där får vi frukost med, hehe. Kan det bli bättre?!
I helgen sja vi ta det lignt och ta hand om hemmet. Det behöver storstädas här och rensas lite överallt, igen.
Nu ska jag traska ner till duschen och sen är det Idol som gäller för hela slanten.

Moppidoppa!



Nu har jag varit hemma i lite mer än en timme och har varit ute på en promenad med voffen i regnet men hon vägrade ju bajja såklart, hon får skylla sig själv. Har även druckit en stor kopp grönt thé och ätit 2 smörgåsar med leverpastej och gurka. Jag få verkligen både leverpastej och thé perioder, haha. Gott är det i alla fall :)
Började jobba halv sex och vi var färdiga redan vid kvart i åtta så idag gick det undan må ni tro. Satt sen hos Lis en stund och drack en god caffe latte som gjorde i hennes fräsiga kaffemaskin som även gör thé, det ni.
Det känns som att jag nästan inte gjort nåt annat än och moppa golv idag och tagit en och en annan toalett då med.
Men hellre det än att dammsuga i alla fall då lackar ju svetten, hahahaha.
Tror minsann att jag ska sätta mig i soffan en stund och se om det finns nåt bra på tv'n eller så löser jag lite korsord.
Har ju redan diskat, plockat undan och sopat här hemma så det är gjort. Gött!

Muller!



Frida - Det var meningen att han skulle glida på knät, det är ett partytrick. Haha.


Idag har jag inte alls suttit mycket vid datorn eftersom det har mullrat här i eftermiddag, det blixtrade några gånger med men det var inte så mycket som tur är. När gubben kom hem från jobbet så åt vi den berömda Grekiska Pytten fast jag tog kycklingfilé istället för fläskfilé, men jag måste ju säga att den är mycket godare med fläskfilén!
Jaja.. mätta blev vi alla fall och det var ju inte äckligt, haha. Efter fooden så var vi i Torup och postade mssa paket och sen handlade vi lite snabbt med. Rhoxie fick ett märgben så nu har hon lite att tugga på.
Nu ska jag ner till tvättstugan och duscha och sen blir det en kvällsmacka framför tv'n tror jag. Blir att hoppa i bingen tidigt idag eftersom jag ska upp innan tuppen och jobba i morgon och resten av veckan.

Måndag igen!



Linda - Vem av alla menar du? Haha.


Idag är jag lite seg känner jag men det hör väl till på en måndag när man festat i helgen. Tur att jag inte var bakis igår i alla fall. Men gubben var det lite si så sådär med, hehe. Den jäveln tog ju sönder sina nya fina jeans i lördags när han gled på knäna utomhus. Grrr! Det blir verkligen inga nya byxor för honom utan han får snällt laga dem bäst han kan.
Men han har ont i sitt knä och det är så rätt mot honom så. Det var en som tog strypgrepp på honom i lördags med så Lis fick bända upp fingrarna på honom medans gubben kippade efter andan. Fan det finns verkligen gott om idioter!
Nu ser man märken efter tre fingrar på hans hals.

  



Kvällen i bilder!



             

Promenad!



Innan idag så åkte vi ut till Jutudden som ligger vid sjön Bolmen, där är så mysigt med alla fina hus och den fina naturen. Där hade jag inte tackat nej till att bo eller i alla fall ha en sommarstuga. Det är ett riktigt smultronställe!
Rhoxie älkar det lika mycket som matte och husse, hihi. När vi kom hem var hon så trött så hon nanade kudden.
Hittade även lite mat till gubben om han blir taskig, se 3'e bilden. HAHA!


   

Gårdagen!



Hanna - Ja det var väl snällt att jag fick följa med, hahahaha.

Frida - Yes han spelar Eddie Meduza musik, syns inte det? Haha ;)


Jag hade det jättekul hos Hanna igår kväll och det var massa gott med kycklingsallad som vi åt. Sen blev det vin och chips med dipp. Yammie!
Det var skitkul att träffas igen Hanni, det får vi snart göra om!!!


  

Tyvärr så tog jag inga fler bilder än detta, det hanns liksom inte med. Vi hade så mycket att tjabba om så att fota glömdes helt bort, haha. Jag blev nog allt lite lullig igår, thihi.


Party!



Tack för alla Era kommentarer!


Ska skriva om gårdagen och lägga in bilder sen när min mobil är färdigladdad. Ikväll blir det Falkenbergs Yankee Club där vi ska titta på Eddie Nilsson! Yeeeeha!



Fy på mig!

Till alla er som undrade om Sex & the city filmen var bra: JA!!! ;D

Så dålig jag är på att blogga, smisk på fingrarna är vad jag borde ha. Inte sant?
Idag vaknade jag och kände direkt att jag inte var lika trött som igår (wiiho), gick upp och packade ihop min lilla duschpåse och vi åkte hem till Lis där jag fick duscha. Det var så varmt så jag fick en chock! Jag har ju inte duschat med varmt vatten sen i måndags kväll så ja ni fattar. Snacka om att jag uppskattar varmvatten mycket mera nu.
Sen så bjöd hon på kaffe och hembakat kanelbullar. Yammie!

I morgon så ska gubben ringa till veterinären i Torup om Rhoxie's öron. Jag tror att hon har svamp i dem så vi får väl se om jag har rätt. Det har inte gått över på 2 veckor så nu är det dags att gå till vetten så hon få undersöka henne och ge henne droppar eller vad det nu är man får. Vill ju inte att min lille Voffla ska få kroniska öronbesvär.
Hon är fortfarande överförtjust i sin rosa gris och tar hand om den så omsorgsfullt, haha.

I morgon ska jag hem till Hanni, tjohoo!

Sex & The City!


Shit jag är fortfarande helt konstig och trött. Jag somnade sittandes i soffan efter att jag tittat på Hem till gården och det är inte likt mig! Vaknade upp och satt fortfarande, hahaha.
Idag är en sån där inte-göra-nåt-alls-dag. Jag ska titta på Sex & the city filmen som jag laddade hem för ett tag sedan.
Gubben var snäll och köpte lite gotte till mig så det har jag snaskat på, hehe. Kom på idén att vända vår tvåa mot datorn så nu sitter jag i den och knappar. Vadå höjden på lathet :P

Trött!



Nu är jag hemma en snabbis, har ätit en kebabsallad och pratat lite viktiga saker med Rhoxie. Haha ;D
Kunde så klart inte somna i natt men det hade jag räknat med ändå så det är skitsamma. Är det bara en gång så klarar man sig. Gick jättebra att jobba idag. Gött som fan att komma upp och röra på sig lite.
Nu ska vi åka ut till söta Gossen och släppa ut han igen, som han bajjade innan. HAHAHA!!

Hanna - Jag längtar tills på fredag! Bara skaka av dig du vet vad och sätt näsan i vädret, du är ju bäst! ;)

RSS 2.0