Jag har vunnit!


Jag hade helt glömt av att jag var med i alla tävlingar i förra numret av tidningen SOLO men så idag låg det ett vadderat kuvert i brevådan med en bok i, hihi. Wiiiho jag vann nåt. Sen att det inte var just den saken som jag verkligen villa vinna gör ingenting. Denna vann jag:




Beskrivning:

Tanja Suhinina tar dig in i den svettiga världen av telefonsex.

Som smart, ung, blivande psykolog filéar Tanja telefontorskarna på löpande band. I sin självupplevda debutroman skildrar hon hur kampen för det nattliga brödet kan ta sig många, vitt skilda, och ofta humoristiska uttryck, men att det trots allt ändå alltid är en människa i andra luren.

Kanske kan vara intressant att läsa. Eller vad tror ni?


Snart är det lördag!


Idag har jag inte varit hemma från jobbet och foten känns bättre idag faktiskt , om jag bortser från att det har varit några kli attacker då, men det kan jag överleva! Den är på bättringsvägen i alla fall.
Mina Nike skor som kom var ju såklart för stora så jag får skicka tillbaka dem till Halens och byta till en storlek mindre. Tycker det är så dumt med dessa engelska storlekar! Varför kan dem inte bara skriva ut SVENSKA storlekar? Va va va?
Jag mätte min fot och enligt tabellen skulle jag ha storlek 7 men nej det stämde inte, storlek 6 får det bli.

Vi var och hämtade lite dricka nu ikväll.. ett flak Falcon 5,2 % och ett flak med Rekordelig cider (päron) till mig. 330 kr prutat och klart, haha. Helt okej pris om man jämför med Systembolaget! Dem jävlarna gynnar jag inte i första taget. Då ska det vara riktig kris först! Nej tacka vet jag hembränt eller smuggelsprit. Hehe..
Tur jag har lite mer än 3 liter kvar i min kära dunk. Den är min bästa vän!

Nu ska jag skutta på dass och borsta tänderna sen blir det sängen för hela slanten!

En helt okej dag!


Idag var jag hemma från jobbet på grund av min dumma fot som gjorde så ont igår ikväll och i morse. FY FAN!
Det var första gången jag var hemma på 7 månader så jag behöver ju inte ha så dåligt samvete. Jag och Rhoxan hade sovmorgon och det var göttans. Sen gick vi ut och promenerade lite för att sen gå in och äta frulle och titta på hem till gården. Dagen har varit helt okej faktiskt.. har fått en del gjort och det är ju alltid bra. Nu ska jag bege mig ner till tvättis för att hänga upp sista maskinen. Sen ska jag slänga mig i sängen och snarka. Göttans!

Natti Natti!

Äntligen kom mina skor!


Wiiiiho! Igår så kom mina nya Nike skor äntligen och som jag har väntat på dem. Nu ska det ut och gås som bara den. Ja bara fossingen blir helt återställd då..
Visst är dem fina? :P


Bring it back again!


Vilken konstig dag det är idag ändå.. ena stunden så känner jag verkligen hopp om livet och vårkänslor för att sen känna mig helt låg. Haha som det kan bli. Helskumt iaf!
Jag är en aning nervös för en sak med, får inte reda på nåt förrän efter kl 17. Gulp!

Så jävla dum jag var innan då.. var ju ute på en promenad med Rhoxan och tänkte vara 'smart' och gena ner över slänten här mellan husen. Det gick inte alls nåt bra för det var jätte lerigt och halt. Både jag och Rhoxie sjönk ner nån centimeter i leran. Måste sett för jävla roligt ut, hahaha. Rhoxie tittade på mig och det såg faktiskt ut som att hon tänkte 'Matte ditt pucko'.
Det var bara till och vända och gå hem och byta strumpor och skor. Så nu har jag invigt mina ballerinaskor!

Neeej nu ska jag ta och lyssna på min favvo för tillfället Bring it back again med Stray Cats! Oh yeah!

SOOOOOOOOOOOOL!

Nu ska jag bege mig ut i solen med min kära Rhoxie tänkte jag. Får försöka gå så sakta som möjligt pga min fossing som inte vill bli redigt bra. Men who gives a shit. Det är ju SOL!!!




Idag är jag sur!


Det kliar fortfarande på min satans jävla cp fot. Nu är jag riktigt trött på alla blåsor och på att inte kunna gå ordentligt. Jag vill ju ut och promenera en massa i det fina vädret som vi haft och har. Stackars mig! Hehe..
Oldsen har ju pajjat med så nu är jag sur för det.. tack och adjöss den roliga sommar vi skulle ha. Så känns det just nu.
Jag vet väl en som gottar sig nu men vet du vad? DU KAN DRA ÅT HELVETE DIN SKATA!
Vi får helt enkelt bita i det sura äpplet och laga felet eller köpa en ny motor. Hua vad dyrt!

Faaan vad det ska klia!


Jag håller på att bli tokig på min vänsterfot nu som det ska klia och ha sig. Det började ju med små vätskefyllda blåsor vid sidan om hälen och dem blev ju bara fler och fler. Har behandlat med min starka hydrokortison kräm och det lindrar ju kliandet en aning som tur är. I fredags så hjälpte gubben mig att ta hål på dem största blåsorna så vätskan kom ut och det kom med besked. En gång sprutade det rakt upp i ansiktet på mig (ja jag vet att det låter snusk) och sen har det vätskat sig hela tiden när jag gått så socken har klibbat fast. FRÄSCHT!

Men nu mina vänner när dem vid hälen äntligen har börjat ge upp så kommer det blåsor vid tårna och mellan tårna. Det värsta stället av alla för fan! Under natten så har dem förökat sig så nu är mina tår dubbelt så tjocka, haha. Har precis smörjt in med krämen så just nu kliar det inte i alla fall. Puuuh. Ska försöka fila mellan tårna sen så blåsorna spricker där med eftersom det är vätskan som gör att det kliar. Jag hatar detta!
Det är precis samma eksem som jag hade på mitt fuck you finger om ni minns det!?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Här kommer en till lista!

Blev utmanad av Jenni

Nuvarande besatthet?
Nivea Läppbalsam, alltid.

Vad har du på dig nu?
Ljusblå jeans, svart längre linne och en armygrön huvjacka men mönster på.

Tar du tupplurar?
Ibland om jag sovit få timmar och jobbat.

Vem kramade du sist
?
Jag kramade faktiskt min voffe för bara en liten stund sen. Mattes fina <3

Vilka är de finaste orden du vet
?
Grogg, höhö. Nej men jag kommer inte på nåt just nu.

Vad blir det till middag?
Jag åt 2 st kycklingnuggets och wokgrönsaker.

Vad var det sista du köpte?
Hm... vi tankade. :P

Vad lyssnar du på just nu?
Någon låt med Ted Gärdestad som spelas på tv'n.

Favoritväder?
Vindstilla och soligt, inte för hett!

Vad skulle du döpa eventuella döttrar och söner?
Det tar vi när den dagen kommer.

Vilka är dina bästa redskap?
Mina ben eftersom dem tar mig överallt.

Säg något till den person som taggade dig.
Hej hopp gummisnopp?

Favoritresemål?
Har ingen favorit än. Men älskar att upptäcka vårt egna land Sverige!

Nämn några saker du inte kan vara utan?
Min familj, min vovve, vänner och läppbalsam. Haha.

Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu?
En fet bunte med sedlar.

Om du förvandlades till en känd person av motsatt kön, vem skulle det vara?
Ernst Kirchsteiger såklart. HAH!

Om du kunde åka varsomhelst i världen i en timme var skulle du åka?
Till andra sidan om jag fick komma tillbaka igen.

Vem skulle du vilja fastna i en hiss med?
Nån trevlig person som har en dunk och en flaska läsk med sig i bakfickan, haha. Ja gärna 2 glas med förstås!

Favoritlukt?
Nyklippt gräs och grilldoft.

Jag utmanar: Alla som vill!

Här får ni se söta katten!







Visst är den väl bara för söt? Hihi.
Var precis ute och hämtade in "matskålen" för att fylla på den med ny mat men såg inte katten nånstans, men när jag kom ut igen för att sätta ut maten så stod den där och väntade. Finisen!
Snart får vi hem en fin kattbur som jag ska bädda till redigt gosigt som den kan sova i tills Rhoxie och den blir kompisar.
Vet fortfarande inte om det är en hane eller hona så jag får kalla katten för 'den' så länge.
Igår så satt Rhoxie här utanför och tittade på mig när jag satte ut ny mat, haha. Så kom katten fram och dem var i alla fall en halvmeter ifrån varandra så detta ska nog allt lyckas. Wiiiiho!

Nu är det snart natta!

Jasas - Ja jag får tänka så, hihi. Har varit rätt gött att bara ta det lugnt så jag valde nog rätt.
Jenni - Visst är det en tjusig bild, hehe. Men så är det ju Hanna på fotot med och då kan inte bilderna bli annat än tjusiga!


Har lite tråkigt just nu för gubben är i Torup och hämtar sin lillebror som dricker där ikväll. Han hade visst redan blivit dragen, haha. Var ju på ICA innan och där köpte vi en varsin glass och det satt fnfint även om den inte var så god som jag hade förväntat mig. Sen så har vi bara sutttit i soffan och tittat på tv.. missade Babben & Co, snyft!

Har satt ut ny mat till katten med så den klarar sig i natt.
Den har varit framme idag och kelat och pratat lite med mig. Så jättesöt så man bara vill ta upp den i sin famn. Tydligen så är det (blatte) grannarnas katt men dem tar ju inte alls hand om den och den får ALDRIG vara inne så den ska vi fasen "adoptera". Så det så!
Den minsta ungen var ute innan idag och ropade 'Kom snälla' till den men den ville såklart stanna hos mig. HAH!
När jag gick in så stod jag och tittade ut genom fönstret och då såg jag hur han kastade en planka efter den men han missade såklart. Smög sakta ut genom dörren och där stod ungen med en vattenspruta och ropade på katten som kom och sen sprutade han vatten på den och sa 'Hej då snälla'.
Hans kompis gjorde honom uppmärksan på att jag kommit ut så han vänder sig mot mig och bara ler.
Självklart så kunde inte jag hålla tyst !!! Han fick fan veta att han levde den jävla snorungen!!!!!!
Mamman bara tittade ut då och då men sa inte till dem. Vad är det för jävla föräldrar som inte håller koll på sina barn?!
Sånt kan få mig att bli galen!

Det blir en lugn kväll.


Det blir inget festande för min del utan en väldigt lugn kväll ändå, suck. Haha. Jag har blandade känslor ikväll känner jag.. ena stunden vill jag ut och festa men sen så ångrar jag mig och tänker att en lugn kväll kan nog vara gött ändå. Så resultat av mitt tänkande blir en lugn kväll med min sambo och vovve som nu har kommit hem.
Dem var ju och hämtade Oldsen men den funkade ju inte som den skulle såklart (suck här med) så dem fick ställa den i Lidhult så länge. Alltid ska det vara nåt med dessa förbannade bilar! Haha.
Nu ska jag skutta in i duschen och sen ska vi till ICA och köpa nåt gott. Det är ju lördag! :D

Jag är sugen!


Men hallå solen var är du idag? Vi som skulle duscha av Rhoxie idag men det blir nog inget av det. Just nu så är gubben och hans lillebror ute i Byholma och hämtar hem Oldsen. Han ska fixa lite med ljudet i den så allt funkar finfint tills den 4'e april och sen helgen efter det så är det ju dags för JÖNKÖPING!!! Wiiiho!
Allt känns så mycket roligare detta året och jag är verkligen på G. Ingen som kan förstöra mera och man slipper invänta ett utbrott. Jaaa idioter finns det gott om! Denna sommaren kommer bli den bästa på länge!
Jag ska nog till och med lyckas med att få med Jasas på nåt, thihi.



Finare vän är svårt att finna.


Grytan kokar för fulla muggar och här sitter jag med en energidrink som hade varit god att spetsa, haha. Fick erbjudande om att följa med till Svenljunga och festa och det vill jag men jag tror faktiskt inte att min gubbe vill att jag ska åka dit, hehe. Jaja.. vi får väl se senare vad som händer och sker. Kanske åker och våldgästar någon. Akta er!

Nu är det dags för en lista!

Denna tog jag inne hos världens bästa Jasas!


Namn: Ann-Sophie.
Familj: Min sambo och voffe.
Arbete: Delägare i ett företag.


Brukar du...
Klä dig i svart: Yes man!!
Gå till kyrkan: När jag blir bjuden på dop, bröllop eller (hemska tanke) begravning.
Gå i skolan: Nope. 
Röka:  Det kan hända nångång på fyllan men det är ytterst sällan.
Ha sex: HAHAHAHAHAHA!! Nej jag och min sambo lever i celibat.
Ljuga: Små vita lögner drar ALLA!
Hata folk: Det finns 2 personer som jag verkligen hatar. Jag hade inte brytt mig om det hade hänt dem något. Men det är inget som jag lägger ner nån energi på. Kommer aldrig tycka om dem.  
Lita på folk: Jag vet vilka jag kan lita på. Jag är en människokännare utan dess like!
 

VEM:
Saknar du: Min vän Marie och min mormor som är på andra sidan. Saknar massa vänner men mest Jasas just nu! Hon är en redig energipåfyllnad.
Vill du döda: Alla djurplågare!  
Vill du slå: Ingen kommentar, haha.
Kysste dig sist: Gubbsi.
Vill du kittla: Ingen just nu, haha. 
Kramade du sist: Gubbsi.
Vill du prata med: Vem som helst. Kvittar väl, hihi.
Vill du vara som: Jag vill vara som mig själv men måste jag säga någon så säger jag min far!
Sårade dig sist: Det var ett tag sen någon sårade mig så jag kan faktiskt inte komma på vem. 
Vill du bli galet full med: Jasas
Gjorde dig riktigt glad senast: Min Vofflan, alltid.
Fick du sms från senast:  Marika.
Ringde dig senast: Marika.
Är vackrast på jorden: Min voffla såklart.


HUR:
Går du: Just nu går jag som en kråka då min vänsterfot är helt koko.
Svarar du i telefonen: Hallå?
Fördriver du tiden: Internet, korsord eller vad jag känner för.
Mycket pengar har du: Oh I'm loaded. Not.
Ofta diskar du: 1-3 gånger om dagen.
Ofta städar du: Lite varje dag. 
Ofta träffar du din familj: Min egna familj träffar jag varje dag. Mamma och Svenne träffar jag en gång i månaden ungefär. Pappa lite mer sällan.


5 saker du har nu:
- Torra händer. Måste smörja mig när jag är klar.
- Ett litet sug efter att dricka ikväll.
- Planer på att strax hoppa in i duschen!
- Underbara vänner.
- Ett jävligt bra liv!
 

5 saker du ej förstår dig på:
- Djurplågare!!!
- Folk som gottar sig i andras olycka. 
- Folk som hela tiden måste ljuga för att få en vänskap att hålla.
- Folk som köper sina vänner.
- Folk som ser ner på andra pga utseendet.


Jag börjar bli trött!


Vilken härlig dag det har varit idag med massa härlig sol. Jag är nöjd! Har jobbat och sen varit inne i Halmstad och gjort några ärenden. Nu ikväll så var vi hemma hos Lis och åt en varsin klämmemacka (toast) som hon kallar det och drack kaffe till det. Trevligt som fasen!
Känner att det är dags för sängen nu.. den ropar på mig, haha.
Hoppas på lika fint väder imorn eftersom vi planerat att duscha av Rhoxan.

SOV GOTT!

Happy!


Wiiiho vilken kväll det var igår. Det var längesen som jag hade så roligt som igår, haha. Många skratt blev det både igår och idag när man tänker på allt som hände. Ja jisses!!
Kvällens höjdpunkt var lätt när polisen jagade en bekant som fyllkörde genom hela byn. HAHAHA. Däcken tjöt vill jag lova! Poff sa det så small ena däcket.. Men han blev tagen till slut, hehe. Så jävla dum i huvudet så det kan han ha!
Tur att det inte hände nåt allvarligt.
Den andra händelsen är alldeles för vulgär för att nämna här tror jag men jag kan ju säga som så att ett ställe i Hylte har fått saneras idag!!! Mohahahahahahahaha.
Nu ska vi titta på Beck och sen blir det sängen.

Natti på Er!

Humlan is the shit!




6 cl vodka (eller hembränt)
4 cl bananlikör eller drinkmix
Fyll upp med Coca Cola.


SKÅL !!!

Var tog solen vägen?


Jag har inte så mycket att skriva om och jag är dödens less på min blogg som är så ful så den kan dra åt fuleland!
Så fick jag det sagt med..
Dagen började tröttsamt och kallt men efter ett tag ljusnade det och jag såg SOLEN och gissa om jag var glad?
Jag tog inte ens ner solskyddet i bilen för jag ville ha solen rakt in i ögonen. Allt för att bli pigg och det funkade ett tag.
Kom hem redan vid 8.30 och gick ut med Rhoxie och sen la jag mig i soffan ett tag. Fy på mig!
Vaknade en timme senare och då var solen borta och jag blev faktiskt lite ledsen i ögat för det. Det ska ju komma snö idag säger dem som vet men jag lyssnar inte på det. Ingen snö ska komma i Rydö i alla fall. Nej här ska solen skina och fåglarna ska kvittra så där underbart mysigt så det bara spritter i hela kroppen. Mmm...
Nu är det dags att kuta ner till tvättis igen.

Jävla förkylning!


Fy vad jag har varit kass i helgen, min förkylning har verkligen brutit ut och jag har varit slö och hängig som jag vet inte vad. Höll nästan på att somna igår i bilen och det gör inte Anso! Never ever att jag kan somna i en bil såvida jag inte är fuller då. Vi var inne i stan igår och hjälpte Svenne att panta massa burkar och flaskor. Dem har verkligen samlat på sig, haha. Vi fick hyra ett gallersläp för att kunna ta med alla säckar!!
860 härliga kronor slutade det på och vi fick hälften, hehe. Var inom Hööks och shoppade en ny bädd till vår kära vovve och som hon har gosat i den, hih. Den vi ville ha från början fanns ju såklart inte och dem skulle inte få hem den förrän den 5 Maj. Hallå?!
När vi kom hem så tog vi det bara lugnt och tittade på Andra Chansen och sen somnade jag gott i soffan men vaknade ganska fort igen så det var bara att knata in till sängen och fortsätta snarka. Nu är jag trött på att vara trött!  

  

Kissekatt!


Satt precis i soffan och tittade på Glamour och Rhoxie låg precis nedanför mig vid soffan. Rätt som det är så ser jag nåt vitt utanför altandörren (det är glas hela vägen ner på dörren) och där stod en jättesöt katt och kikade in. Rhoxie såg den med och lyfte på huvudet och dem tittade på varandra och var alldeles förstenade båda två. Man kan säga att dem hade värsta ögonduellen, haha. Så söta! Sen tippade den iväg igen..
Åh den är så fin denna kissen och jag undrar vems den är. Har sett den här på gården bara nu den senaste veckan. Hoppas bara inte att den är herrelös!
Nu springer jag tillbaka till mitt program.

Piphund!


Hej mina kära vänner!

Har mått kasst nästan hela veckan..halsont, ont i öronen och allmänt hängig. Men just nu så känns det en aning bättre och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Vill inte vara sjuker, snyft.
Rhoxie fick precis ett märgben och nu går hon runt här med det i munnen och piper. Hon vill ha sin bädd där hon alltid brukar ligga och gnaga på sina ben. Men tji fick hon eftersom hon själv demolerat den! Hah!
Men snälla matte ska köpa en ny till henne på Hööks där dem har billiga även i Rhoxans stora storlek.


Det är den tråkiga eftermiddagsveckan för gubben nu så det är bara jag och Rhoxan hemma hela kvällen lång. Tråk!!
Men har i alla fall precis haft lite kaffebesök bestående av Celine och Alexandra. Kuligt!
Tänkte snart sätta mig i soffan en stund och lösa lite korsord, det var evigheter sen känns det som så nu behövs det lite hjärngympa. Måste ju hålla intellektet i trim, hehe. Tycker det är avkopplande att lösa korsord faktiskt!
Brukar ni göra det ibland och har ni någon favorit korsordstidning?

I morgon har jag sovmorgon till kl 7, yeeeha säger jag bara. Har bara en fabrik och sen en pensionär så det är ju hur lugnt som helst. Och så får vi fredagsfrukosten som vanligt. Hihi.
Tror att jag ska inom min kära kusin direkt efter jobbet och dricka lite kaffe och tjöta skit med henne. Skulle få en present med så jag får ju absolut åka dit. Men jag vet nog redan vad det är..

Nu blir det soffan för hela slanten!

RSS 2.0