Vi fick rätt!



Vi har ju klagat på våra elräkningar hela tiden och rint till e.on flera gånger för att höra om summan verkligen stämmer och dem säger (såklart) att vi ligger normalt. No way sa vi och nu har vi fått rätt med.
Vi berättade detta för vår hyresvärd om våra höga räkningar och att mätaren (helt ny) tokblinkar och att vi enligt den ska ha ökad förbrukning. Dem bytte ut till såna där själv avläsande mätare för ca 2 veckor sedan och nu är det mycket lättare att se hur mycket man förbrukar. Vår mätare låg hela tiden på dubbel eller mer förbrukning än vad alla andra gör här.
Vi är 2 personer i en tvåa utan direktel, ingen tvättt/diskmaskin och ändå betalar vi fan för en hel barn familj.
Att detta inte är korrekt kan ju vem som helst räkna ut, inte sant?!

Idag tog hyresvärden hit en elektriker som direkt insåg felet och det är så lätt som att våran elmätare är felmärkt så vi har alltså betalat för den andra tvåan i denna längan och där bor 4 personer och dem bakar och lagar mat all the time.
Migrationsverket som då i sin tur betalar elen i den andra tvåan har alltså betalat för vår lilla förbrukning så nu är det dem som har betalat alldeles för lite. Men det är ju inte deras fel utan e.ons. Det är alltid deras fel, haha. Hata e.on (e.off)!!!
Elektrikern ringde omedelebart till dem och nu ska detta rättas till och vi ska ju ha en massa pengar tillbaka som Migrationsverket får betala oss. Y E S !!!

Kommentarer
Postat av: frida

fan vad surt att betala för andras el...TUR att ni fick rätt sida på detta!

2008-08-20 @ 21:31:17
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Ottilia

Fasen va gött å få rätt!! Ni borde stämma dom jävlarna!! Hatar el-bolag, de enda de gör de e å suger pengar ur en som bloooodiglar.. Å så ha de helt absurt svårtolkade elräkningar.. Huvva!!

2008-08-20 @ 21:39:59
Postat av: frida

ja vi gör ju det..svårt! men samtidigt så ska man ju passa på medans man är ung.

2008-08-20 @ 22:05:55
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Hanna



Fan vad härligt, då får ni ju massa pengar tillbaka :) Allt ont har något gott i sig!!



2008-08-21 @ 12:18:43
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback