Rosévin!

Jag hittade ett jättegott rosévin på Systembolaget när jag var där i fredags och såklart så måste jag tipsa er om det!!!



Land Portugal
   
Distrikt Beiras
   
Alkoholhalt 12,0 %
   
Färg Rosa färg.
   
Doft Bärig doft med inslag av geléhallon, örter och smultron.
   
Smak Torr, bärig smak med viss sötma, inslag av geléhallon, smultron och örter.
   
Användning Serveras vid cirka 8°C som sällskapsvin, till fisk- och    kycklingrätter eller sallader







Blixtrar & dunder..

..magiska under!
Nu kommer åskan närmare och närmare och idag behövs den. I alla fall så behövs det regn för att rensa luften.
Det är SÅ klibbigt väder och det gillar jag inte. Ska det vara varmt så ska det fan ta mig vara sol med, annars kan det liksom kvitta!

Har fått min lön nu men företagen har fortfarande inte betalat in pengar. Sjuukt för fan!
Tänk om en annan hade varit över 10 dagar försenad med en faktura. Hm...
Som vanligt så räcker ju inte lönen. Suck, jag måste fan hitta ett till jobb. Ett eftermiddag/kvälls jobb hade varit perfa eftersom jag nu bara jobbar på morgonen.
Någon som har nåt till mig? Hahaha!
Ge mig ett svartjobb för fan! ;)

Idag så syndar jag med en pizza, en sån där fryspizza från affären. Orkar verkligen inte laga mat och sen så har jag inte tagit fram nåt från frysen heller. Fy på mig! :P
Nu ska jag äta..

Kvällsmat!

Se det blev inget utlagt på Tradera idag heller, haha. Men jag har ju i alla fall fått en del annat gjort som jag skjutit upp ett tag nu. Göttans!!!
Har dammat här överallt, putsat glasrutan på bordet och även putsat bort Rhoxies nosavtryck på altandörren. Men där är nog redan nya. Suck!
Passade på att ta badrummet grundligt med när jag ändå var i farten. Annars så har jag bara lagat food och diskat 2 gånger idag. Snart blir det en tredje gång då det är dags för kvällsmat nu. Yammie! ;)

Väntar på min lön som nu "bara" är 7 dagar försenad. Haha ja vad säger man...

Vad gör ni andra ikväll?

God eftermiddag!

Jahopp lika grått och trist ute idag. Suuuuck, men man börjar ju nästan bli van.
Jag har börjat sova länge ja alldeles för länge så jag blir seg bara för det. En jävligt ond cirkel det där!
Tur att jag ska jobba imorn igen så att allt blir som vanligt, hehe.

Idag har jag tagit hand om min kära vovve, jag har rensat hennes skitiga öron och klippt hennes klor samt allt det långa tasshåret. Jisses det växer ju som ogräs!!!
Så nu är hon som en ny vovve nästan, haha. G ska ta med henne till badhålan och gå en lång promenad med henne och ska även passa på att borsta henne ordentligt. Bra för alla pippis som får lite ulligt hår till sina bon.

Faaaan vad katten ska skrika/prata och yla. Jag blir rent ut sagt tokig på henne snart!!!
Jag får stänga in mig i sovrummet på nätterna så jag kan sova. Tur jag har öronproppar med säger jag bara!

Ska laga food nu tänkte jag. Börjar bli hungrig som bara den! :P

Jag vann inte!

Tjejer - Jag vann ingen av dem auktionerna som gick ut ikväll. Tyckte inte det var värt dem summorna som dem kom upp i, no no. Men jag har hittat andra saker jag vill ha istället, hehe. Bland annat ett par stövletter! :P


I morgon måste jag verkligen få ut mina saker på Tradera. Varför ska det vara så svårt???
Ja så lat man kan vara då, hehe.
Har ju hur mycket som helst som jag vill bli av med och som bara ligger och samlar damm.
Jag SKA i morgon! ;)

Min lilla katt har börjat löpa och jisses så jobbig hon är. Har ju aldrig haft en honkatt innan så jag visste inte ens hur dem blev när dem löper. Men nu vet jag och det med besked!
Hon ligger på golvet med röven i vädret och skriker som om det inte fanns någon morgondag.
Gaaaaah!
Ska börja med p-piller till henne så fort denna löpperiod är över. Fast det är ju såklart bara en tillfällig lösning tills vi har råd att sterilisera henne.

Sitter och kollar på Bella & Tyra show nu, avsnittet där Kissie är med. Jag är väl den enda som inte sett det, haha. Tycker dem är lika löjliga alla tre. Knappast någon pajkastning i mina ögon utan en diskussion.
Hade jag fått 5000 pix för att sitta där och få några jobbiga frågor (som jag faktiskt hade fötjänat om jag skrivit som Kissie) så hade jag då fan inte klagat!
Lättförtjänta pengar för fan.. nu kan hon shoppa lite till! ;)


En liten promenad!

Var ute vid kanalen i Hyltebruk innan ikväll och traskade med vovven! :)
Bjussar på lite bilder.

                



Seg söndag!

Ja vilken seg och mulen söndag. Den som inte blir påverkad av sånt här väder kan ju känna sig lycklig!!
Hade faktiskt hellre sett att det hade öst ner regn än och bara vara så här mulet. Not nice!

Var på High Chaparral i torsdags med några vänner och full blev jag, det ska gudarna veta. Men det lustiga är att jag drack MYCKET mindre än vad jag brukar och blev ändå så full. Fattar inget och jag gillar det inte.
Så resten av helgen har jag tagit mitt förnuft tillfånga och varit nykter och bara tagit det lugnt.
Känns inget kul eftersom det blev för "mycket" sist...
Jaja, nog om det! ;)

Har suttit inne på Traderas sida och glott som en besatt, haha. Hittade faktiskt 4 klädesplagg som jag nu budat på. Två som går ut om ca 5 timmar och resten som går ut den 23'e maj.
Hoppas hoppas jag vinner nu då!!!
Jag får inte glömma att sitta här ikväll när dem går ut. Som jag gjorde med en kort jacka som jag så gärna ville ha, snyft. Glömde helt av den auktionen och förlorade med 5 kr. Gaaah!!!

Men nu ska jag ta tag i disken o sen kocka lite! :)


Makens svar på tal!

Snodde den här av Alexandra !

Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över. Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig. Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.
Din Ex-fru.

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra... Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...
Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga. Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk. När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet,men tydligen inte. Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR. Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?


Tjofadderullan!

Visst är jag världens bästa på att uppdatera min blogg? Hahaha!

Kan ju börja med förra helgen då vi grillade en del grannar tillsammans på Valborg och tog några öl bara. Trevligt värre! ;) Kul med så bra grannsämja faktiskt! :)
På lördagen så åkte jag ochG till min pappa och Karin å lite eftermiddagsfika och då fick jag mina försenade födelsedagspengar av pappa. Vi hade ju inte setts sen dagen innan nyår..
På kvällen så hade vi förfest här hemma och det var lika trevligt som vanligt, hehe. Sen stack vi in till West Coast Car Club och festade som faaaan!
Träffade min lilla Jasas där med ju, wiiiho. Vi satt på utemöblerna ett bra tag och tjötade om allt och alla. Emellanåt så kom det en aspackad liten fjortis och pratade med oss. Hahahahaha!!!
Jag hamnade på nån "gangsterklubb" efter detta med Marika... var sådär skoj!
Sen så var vi helt plötsligt hemma hos Hoffman på morgonen.. haha. Ja jisses!!!

När jag kom hem stapplandes på söndagen runt middagstid så var jag nog lite full fortfarande och alldeles skakig efter alla jävla Redbull som jag dragit i mig. FY FAN!
När jag lagt mig ner på soffan för att sova lite så kom den sakta smygande, tandvärken!
Tryckte i mig en jävla massa piller men som vanligt så hjälpte det inte. Fick en tid på VC där jag fick ytterligare 2 olika smärtstillande och inflammationshämmande men det hjälpte inte heller.
Jag hatar att jag tål precis allt!!!
Efter ca 7 Citodon, 2 Atarax (lugnande), 3 Orudis, 1 Sobril (starkare lugnande) och 3 Propavan (sömntablett) så däckade jag av ren utmattning till slut. Men först så hade jag 1 timmes enorm smärta då jag bara satt och grät och skrek rakt ut.
Bestämde mig då för att nu får det vara nog. Jag måste dra ut skiten!

Kl 8 i måndags morse ringde jag till Tandläkaren i Hylte och fick en tid kl 14.10 samma dag. Dem kunde inte lova att dem kunde dra den om det var för inflammerat. Men när jag väl kom dit så såg dem att det gick. YES!
Efter 3 bedövningar så borrade han isär den så den delades och sen lirkade han ut del för del. Halleluja!
Jag tog med den hem och har den i en glasburk, hehe. Fy fan vad röten den var!
Jag ska aldrig mer göra så här mot mig själv. Never ever!
Är fortfarande svullen där han drog ut den och ska fortsätta äta mina Orudis mot inflammation ett tag till.
Men så skönt att den saten är ute! :)



R.I.P


Idag har allas vår älskade Redbull  fått somna in och fortsätter nu sitt liv i hundhimlen tillsammans med alla sina fyrbenta vänner. Ta hand om honom! <3





RSS 2.0