Värdelös dag!


Har jobbat idag men det var bara ett jobb och det kändes hur gott som helst med tanke på att jag knappt sovit nåt i natt.
När gubben kom för att hämta mig så fick vi dra upp till Gislaved på en gång och hämta en av hans jobbarkompisar son som hade missat sin buss och nästa gick inte förrän flera timmar senare. Tråkig resa, men vad gör man inte?! Klart man ställer upp om man kan. Inga sura miner här inte när det gäller sånt.

Stack ner till Konsum när vi kom hem och handlade lite som behövdes hem. Hade massa mat över sen igår så jag har sluppit laga middag idag, gött. Gubben är hemma från jobbet för han känner sig lite illamående och har spytt en gång.
Bättre att vara hemma en dag för att vara på den säkra sidan och han är ju ALDRIG hemma annars!
Tycker det är en konstig dag men det beror nog en hel del på vädret med. Blä och usch.

Ännu en ledig dag!


Myran - För mig finns det inget värre än att vara både trött och rastlös, hehe. Det hela slutade med en tidig kväll för jag somnade i soffan.

Jasas -  Ja vi måste verkligen msn - dejta soon!!!


Här är det inte så mycket sol framme än så länge men den kommer väl förhoppningsvis. Vill ju sitta ute på altanen och läsa sen tänkte jag. Får passa på att göra sånt när inte gubben är hemma och stör mig, hehe.
Måste ut och gå en runda sen med , åh vad jag vill ha mina promenadskor nu!! Dem andra var ju för stora så jag fick skicka tillbaka dem för att byta mot en storlek mindre men dem har inte kommit än. Snyft!
Känns sådär skönt att promenera en längre bit i ballerinaskorna. Hej skavsår, eller nåt.

Fasen vad mätt jag är, raaaaap. Gjorde mig en vaniljshake till frulle och så 2 st hårdkokta ägg till det. Ja och kaffe med såklart. Mumsigt och jävligt mättande faktiskt. Nu håller jag mig ett tag. Sen ska jag göra nåt med ytterfilén vi köpte häromdagen. Kanske blir Grekisk Pytt i panna eller så äter jag bara filé med grönsaker.
Har ingen vidare aptit faktiskt..

Det finns så mycket jag vill skriva om men jag ska inte göra det för hela världen ska inte få veta, hahaha.

Grillfest!


Mmm vilket skönt väder det är idag igen, jag njuter i fulla drag vill jag lova! Just nu sitter jag här och tar mig en liten paus med en iskall cider. Ja en stark sådan!
Snart så ska jag ut i köket och skala 1 kg färskpotatis för att sen göra potatissallad som vi ska ha med till grillfesten ikväll. Jag älskar hemmagjord potatissallad.. ja allt som är hemmagjort är ju alltid bäst såklart!
Vi ska hem till Lis ikväll och sitta på hennes trädäck och inviga hennes nya grill som hon köpte igår. Hon hade visst inte ens satt ihop den än, hihi. Får sätta gubben min på det sen.

Hade sovmorgon idag och det var riktigt skönt och behövligt. Vi har jobbat som idioter i 2 veckor så det kändes verkligen i kroppen. Men nu så är jag utvilad och pigg igen och det är gött som fasen. Vi åt frulle ute på altanen idag och sen stack vi ut en runda och Rhoxan fick bada lite i en sjö. Så mysigt!
Nu måste jag fortsätta här!




Anso & Jasas is the shit!




En dag närmare lördag!


Finfin rubrik va? Hehe.
Sitter här och smuttar på en Twinlab drink med jordgubbssmak och den var ju faktiskt helt okej!!! Kan nog vara gottans att mixa ner lite bär i den med. En redig sommardrink blir det då!
Jag har varit hur trött som helst idag men jag vet att det beror på min pollenallergi och så har jag ju slarvat med pillerna, eller rättare sagt så har jag hela tiden glömt av att köpa nya allergitabletter. Men idag så åkte min kära gubbe och fixade det till mig och jag tog 2 st för några timmar sen och nu känns det redan en aning bättre med både kliandet och tröttheten. Så jävla gott det känns!
Så bort med tröttheten och välkommen tillbaka energin. Eller nåt...

I morgon är det fredag och svisch så har denna jobbveckan gått med och det är hur gott som helst. Vi har haft en hel del att göra och nästa vecka blir det ännu mera. Alla ska ha städ och fönsterputs innan påsk, haha.
Money money money...
Men just i morgon så har vi bara det vanliga som tur är. Vi brukar planera våra jobb så att vi bara har ett på fredagarna och då kommer vi hem tidigare. Wiiiho!

Ska hem och städa i morgon tänkte jag eftersom det inte blivit så jättemycket gjort idag på grund av min trötthet. Sen så kommer kanske farmor hit på eftermiddagen och lämnar min present (pengar). Hon hade visst gjort sig lite illa så det återstår att se hur hon känner sig i morgon helt enkelt.
Mums jag suger för fullt här.. det var gooott! Hahahaha!

Idag skiner solen!

Vilken härlig dag med massa solsken och värme!

Gick upp kl 4 i morse men fattade inte först att jag faktiskt skulle gå upp så jag var nog en aningens trött ja. Stapplade in i duschen och åt sen en macka och sen åkte jag till Hylte. Det duggade en massa i morse och jag undrade om det verkligen skulle bli så fint som dem hade lovat men det blev det ju. Tur det för vi har putsat en jävla massa fönster idag och i morgon fortsätter det. Ska putsa fönster i ett hus och sen på 2 st matställen..mina fingrar kommer se ut som russin. Hahaha.

Åhå vad jag längtar tills på lördag, det kommer bli så roligt. En galen kväll blir det definitivt! Hehe..
Nej jag har nog inget mer att förtälja just nu.. har så svårt för att koppla av så jag sätter punkt här.

RSS 2.0