Dags för en lista minsann!


Denna listan fann jag inne hos Chathrine !



Något smeknamn? Jag brukar kallas för kort och gott Anso!
Pappas namn? Han heter Kenneth.
Vilken är din favoritdryck? Vanligt kranvatten som jag dricker litervis av. Säkerligen för mycket ibland men det kan ju kompensera dem få dagar som jag inte får i mig rätt mängd.
Tatuering? Ja en på halsen som en väns man har skissat upp till mig och så har jag Rock n' Roll på insidan av vänster underarm. Nästa blir en stjärna o sen en blomma. :P
Kroppspiercing? Har haft i både näsa och ögonbryn men då jag faktiskt tycker att det är lite "fjortis" så har jag tagit bort dem. Nu har jag bara i öronen.
Hur mycket gillar du ditt arbete? Kan inte påstå att jag älskar det men ibland så är det riktigt kul att jobba och ibland så är det rena rama pesten. Men oftast beror det på vilket humör jag själv är på såklart.
Födelseplats? På Halmstad BB.
Favoritsemesterort? Nu har jag ju aldrig varit utomlands, ja förutom i Danmark och Tyskland då. Men det är aldrig nåt som lockat mig heller för den delen. Jag hade hellre velat se hela Sverige!
Drömresemål? Ja får jag drömma sp vill jag till USA och bila igenom där.
Någonsin varit till Afrika? Haha nej!
Någonsin stulit en trafikskylt? Eh ja.. vi var och stal på ett lager en gång i tiden. Tyckte det var dötufft med såna skyltar hemma på väggen. HAHA!
2 dörrar eller 4 dörrars? Kombi säger jag! ;)
Salladsdressing? Italiensk eller en som jag gör själv.
Favoritpaj? Köttfärspaj, Grönkålspaj och tacopaj.
Favoritnummer? Sju!
Favoritfilm? The Devils Rejects..
Favorithelg? Hm det var svårt.. men Wheels & Wings helgen kanske.
Favoritmat? Vanlig svensk husman och även grillat med sallader på sommaren.
Favoritdag i veckan? Fredag!!! Sovmorgon till kl 7 och frallor på Preconal efter vi städat.. bra start på dagen!
Favoritmärke på kroppstvål? Oriflames Milk & Honey tvål.
Favorit TV-program? Hem till gården, Desperate Housewives, Svenska Hollywoodfruar, Cops, 2 ½ Men, Sveriges fulaste hem m.m.
Tandkräm? Ingen speciell alls men det blir oftas Colgate.
Favoritdoft? Nyduschat och rentvättat!
Vad gör du för att koppla av? Sätter mig med en kopp te vid datorn, kollar på tv, tar e promenad eller läser i nån tidning.
Hur ser du dig själv om 10 år? Då är jag 38 år, shit. Jag hoppas på ett bra jobb med en trygg ekonomi. Kanske att jag har barn.. inget jag strävar efter dock. Det är upp till ödet att bestämma!
Vad gör du när du är uttråkad? Sitter vid datorn, haha.
Vad blir du glad av att få? Träffa mina vänner. Rena rama lyckopillret ju!


Förra fredagen!



Fylle trion som består av Sabina, jag och Alexandra !






Ännu en hemsk dag!

Hanna - Nej jag har inte fixat det ännu. Måste vara på rätt humör för annars slår jag väl sönder hela datorn om nåt nåt går fel, haha. Inte bra med pms!


Ja ännu en sån där hemsk dag då humöret går upp och ner som en jävla jojo. Fy farao vad irriterad jag var innan när jag och Lis satt och diskuterade. Det handlade inte alls om nåt viktigt men irriterad till max det var jag. Haha!
Känner på mig att det kommer uppstå fler såna situationer idag, hua.
Igår så blev jag irriterad på ett hundhårstrå som fastnat på mitt finger och som vägrade släppa när jag skakade handen. LÅT MIG VARA IFRED skrek jag högt. Jag är inte klok , jag vet.

Är verkligen aptrött nu.. gäääsp. Har nog sovit i 4 timmar i natt tror jag och det räcker inte känner jag. 5 timmar är mitt minimum för att jag ska klara av dagen. Tänkte ju åka hem och sova direkt efter städet eftersom vi bara städar till kl 7 men tji fick jag för på vägen hem så ringde hon med katten i hamnen och sa att den nu var infångad. Så snart ska vi bege oss ner till Halmstad och kolla på den.
Jag hoppas innerligt att det är vår gamla Oden!



Bilder på Oden när han precis kom hit till gården och var alldeles utmärglad och tovig!

 



PMS!

Fy fan vilken galen pms jag har idag och det tar på krafterna att vara arg och irriterad hela tiden!
Kom hem runt 8 tiden efter jobb och la mig för att vila en timme men sov såklart i 2 timmar och vaknar med ett ryck och sen dess har mitt humör varit helt galet.
Det går ju tyvärr mest ut över G med eftersom man nästan går på varandra här hemma. Men nu jobbar han i alla fall och det är bara jag och djuren hemma. Ganska så skönt!

Jag har en lägenhet (en tvåa) bokad till mig så jag kommer i framtiden bo i nr 3A och nu bor jag på 5A.
Just nu så använder hyresvärden den lägenheten som förråd eller vad man ska kalla det. Han har ju en del lägenheter som han håller på att renovera så han måste ha ett ställe att ha alla grejer på under tiden.
Min ska totalrenoveras sen med och då ska jag banne mig bestämma allt vad jag vill ha.. allt från kakel till färger. Hehe.
Får nog räkna med att bo här året ut i alla fall men det går ingen nöd på mig.
Jag och G hjälper varandra då båda har dålig ekonomi just nu, skönt att det funkar så bra.
Han är som en bästa vän! :)

Fick  min lön idag, kors i taket. Bara 2 dagar försent för en gångs skull och det är ju helt klart bättre än 5 dagar som det var sist. Har varit i Hylte och handlat med Alexandra.. köpte lite gott till kvällsmat eftersom vi trodde att bästaste Hanna skulle komma, hihi. Men hon orkade visst inte det så det får bli en annan gång.
Men jag får dejta henne på msn i alla fall och det är inte fy skam! :)

Fasen var fort veckan går ändå för imorn så är det redan onsdag och sen går det fort tills det är fredag igen. Wiiiho för det!
Jag ska nog ut med Alexandra och Martina på fredag. Ska bli fun!! :)





Ni glömmer väl inte..


SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR IKVÄLL KL 21 PÅ TV3 ???!!!






Måndag!





Har varit uppe sen kl 7:10 idag och det är wow för att vara jag en ledig dag, haha. Sitter här och ärduschad och mejkad och ska snart börja fixa med lunchen. Är redan hungrig ju!
Tänkte ge mig på att förska fixa smileys sen så som Jenni gjort. Får väl se om jag lyckas!


Update 3!

Lördag


Vaknade runt 9 tiden men låg kvar i sängen till kl 10. Så gött att ligga och dra sig ju! ;)
Gick upp och åt frulle i lugn och ro innan jag satte igång med den sista städningen. Sen så gjorde jag den Grekiska Pytt i Pannan som jag bjöd Lis på. Det var mumma men nästa gång ska jag våga ta med alla vitlöksklyftor, haha. Vi åt även efterrätt och sen var man ju så seg..

Skuttade in i duschen och började sminka mig precis innan Hanna kom hit. Sen så satt vi i köket och tjötade medans jag sminkade klart mig. Det gick väldigt segt med sminkningen!
Vi fixade en blandskiva att ha med i Vanen och sen började folket droppa in här.
Hade en trevlig förfest med många skratt.. och fler skratt blev det på vägen in till stan. Hanna roade alla så dem nästan låg dubbla, hahaha. Hon tjötade på danska så ni kan ju bara tänka er! :P

Väl framme så gick vi in och så direkt till dass som alltid. Förstår inte att alla groggar bara rinner igenom en så, haha. Träffade massa roligt folk som man inte ser så ofta annars. Hade en mycket skojig kväll med alla mina vänner!!!

           







Update 2!

Fredag

Dagen startade med ett städ på Preconal och jag hade ju sett fram emot vår frallfrukost som vi alltid får på fredagar. Men just i fredags så var där 6 st killar som hade hjälpt företaget att skotta taket så dem åt upp alla goda frallor, snyft. Så jag struntade i att äta frulle där!

När jag kom hem så åkte jag och G direkt till Hylte och handlade allt som behövdes till helgen plus en säck med hundmat och halk-kalk som verkligen behövdes här på gården. Det är för f-n snorhalt!
Sen var det bara att åka hem och städa innan Hanna och Mio kom på fika.
Som tur var så blev dem liite försenade pga krångel med bilen så jag hann göra klart allt här, hihi.
Vi fikade kakor och Vienettaglass.. mumsigt. Mio var lite rädd för Rhoxie men desto mer intresserad av Alexis, hihi. Han har ju en sån kisse hemma med ju! :)

Efter deras besök så gjorde jag marinaden till fläskfilén och sen stack vi ner till Halmstad och hem till min mamma och styvpappa. Där var redan min kusin och hennes familj. Vi fikade tårta och kakor och jag fick pengar av mama och Svenne och ett ölglas i Lasse Åberg's serien av min kusin. Får alltid såna av henne.. varje jul och f-dag! :)
Mamma fick en fin blomgrupp av kusinen och en Hortensia och choklad av mig. Vet att hon älskar dem blommorna. Var där cirka 2 timmar innan vi åkte till ICA MAXI och handlade det sista som behövdes hem.
Det är ju alltid lika kul att gå där och titta på allt, hihi.

Sen var det raka vägen hem för Alexandra kom hit och hon slingade mitt hår som blev nice. Men nästa gång ska jag gå till Karro (en frissa i Kinnared) så ska hon få slinga mitt hår. Är så rädd för att tappa hår igen, haha. Var i och för sig flera år sen det hände men ändå! :P

Det var den fredagen!



Update!

Har inte hunnits med nåt bloggande i helgen och igår så kunde jag inte ens komma in på min blogg! Skummo!
Men här kommer lite uppdatering:

Torsdag

Åkte mot jobbet runt 6:15 och mitt på Nissastigen så ser vi en hund sitta i en snödriva. Så vi vände såklart och då ser vi att hunden var skadad i en frambenet. Det bara hängde så vi misstänkte direkt att det var brutet.
Hunden morrar lite när jag kommer fram men inser ganska fort att vi är där för att hjälpa henne så hon hoppar in i bilen snällt och sätter sig. Så gosig och kelig hon var trots sin enorma smärta. Stackaren!

Vi åkte runt till dem närmaste gårdarna för att försöka hitta ägaren men utan resultat. Ringer lokalradion för att be dem gå ut med en efterlysning men det kunde dem inte göra förrän efter lunch. Suck.
Ringde även Hallandsposten för att kolla om dem kan skriva en artikel och efterlysa ägaren och det kunde dem göra. Vi var på Polisstationen i Hylte men där var såklart ingen!!
Så det var bara ett samtal till Polisen inne i Halmstad som gällde och där fick vi prata med en trevlig Polis som bad oss att komma in med hunden. Så vi åkte in till stan och möttes av en otroligt snäll Polis som verkligen var en sann djurvän. Han kollade Id tatueringen men det gick inte att hitta ägaren i Jordbruksverkets register tyvärr. Hunde har jätte ont och led verkligen men var ändå tyst och snäll. Till slut så körde Polisen henne till Slöinge djursjukhus där hon fick hjälpen hon behövde.

Veterinären ringde oss senare på dagen och berättade att hunden låg med smärtstillande och so och skulle in på operation under eftermiddagen. Hon berättade med att hela benet var krossat! :(
Om inte ägaren skulle komma och lösa ut sin hund så bestämde vi att vi skulle fixa ett nytt hem till vovven och även samla ihop pengar så vi kunde lösa ut den. Den fick absolut inte sättas på Hundpensionat för mig och Lis!
Men ägaren hittades och allting slutade lyckligt som tur var. Ägaren ringde 2 dagar efter och tackade oss för allt!

Hallandsposten skrev en artikel om detta och den finner ni här!






Efter detta drama så åkte vi och jobbade och sen bar det av till Gekås med Lis och Alexandra. Hade supertrevligt där med dem och hittade en del saker som behövdes. Vi unnade oss även en dagens efteråt. Det blev pannbiff med lök, mums.
På kvällen så packade jag upp allt och la allt där det ska vara medans G var nere hos sin kompis och dem fixade med Vanen som vi skulle ha på lördagen.

En bra dag!





RSS 2.0