Helgen!



Nu är snart denna helgen över och det gör inte mig nåt alls. Äntligen har min älskade gubbe semester och jag tycker ju att han är äckligt förtjänt av den så som han jobbat och jobbat över.
Precis som förra sommaren då han hade semester så verkar det vara min tur att få jobba. Wiiii :D
Jag ska till att börja med jobba på tisdag och onsdag i nästa vecka sen lär det väl bli mer och mer.
Ser faktiskt fram emot det väldigt mycket, nu är det nog med att sitta hemma på röva och jäsa..
Jag mår ju så mycket bättre av att ha nåt att göra (vem gör inte det) och jag känner redan hur mycket bättre jag kommer att må. Visst kommer det bli jobbigt dem 2 dagarna eftersom det är en jätte omvändning mot mitt nuvarande liv.
Har ju faktiskt inte jobbat sen i augusti förra året kom jag på nu när jag tänkte efter.

Idag är min gubbe ute hos sina farbröder i Byholma, tycker det är bra att han och resten av syskonen håller kontakten så bra med dem även sen deras fars död. Vet att det betyder mycket för alla berörda.
Nu är han visst på väg hem står det i ett sms, hihi. Håller på med maten här nu så den kommer vara färdig precis lagom tills han kommer hem. Kan ju inte bli bättre...


Saturday!



Snart har denna tråkiga vecka gått till ända, så jävla gött. Gubben har jobbat 2 extra dagar så veckan känns så himla låååång. Uscha.
Men från och med måndag så har han semester i hela 5 veckor och det ska bli så underbart!
Då ska det bli en massa massa härliga promenader och jag längtar redan. Wiiiiho ;D


Idag ska vi hem till Lis och dricka lite kaffe där och så ska jag lämna hennes skivor som jag bränt ut till henne.
Absolute summer hits och Husvagnshits, hehe.
Sen efter det så ska jag hem till min kusin en stund, det var ett tag sen jag var där nu. Hon har fått en ny mobil och hon fattar ju ingenting så jag får visa henne hur man gör. Hahaha.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Vi pratade om att äta pizza med Helen och Johan ikväll men det beror ju på om gubben orkar det nu när han jobbat över idag med. Vi får se vad som faller oss in sen.
Nu ska jag diska!

Sommar presenter!



I torsdags så fick gubben sin sommarpresent. Jag blev så chockad över hur fina saker dem fick så jag måste ju visa dem, hihi. Innan har dem bara fått en sketen brassestol med företagsloggan på.


 




Brun utan sol!



Ikväll har jag faktiskt varit lite piggare men den kan ju bero på att jag intagit kofein i både kaffe och piller form, hah.
Köpte koffein tabletter sist vi var på Apoteket kom jag på innan så jag tog 2 st. Nice nice.
Har precis gjort en ansiktspeeling och sen smörjt in mig med sån där gradvis brun utan sol.
All min bränna har ju snart försvunnit så då får jag fuska mig till den. Känner mig så trött och håglös så kanske lite färg kan pigga upp mig ;)


  Denna är bäst!!



Theo!



Satt precis och rensade bland alla mina foton och fann ett par av Theo som fick plaska i lilla poolen när det var så hett.




  




Bilder!



Här är bilder på den snygga grisen och på grisägaren herself!






  






Rosa gris!



Idag har vi varit i lilla Hytebruk med sin berömda fisdoft och handlat mat till både oss och hunden. Rhoxie fick även ett 10 pack grisöron och en sketasnygg rosa gris som nöffar då man trycker på den, haha. Ska lägga ut en bild på den sen.
Tycker inte om att köpa såna där färdigpackade grisöron till henne men dem hade ju såklart inga färska kvar.
Det är i och för sig inte jag som ska knapra på dem men man märker ju verkligen skillnad på öron och öron!

Hann inte laga någon food idag så vi åt grillade revben med potatissalld. Ajabaja!
Jag ska och måste ta tag i min vikt och så även gubben så vi ska ta tag i detta nu när han har semester och gå en massa massa härliga promenader på Ramnås berget. Man mår ju fan så mycket bättre av att röra på sig, visst?
Har haft en dålig svacka nu och inte alls varit så "nyttig" som jag egentligen tycker bäst om att vara. Känner verkligen skillnad på hur jag mår både fysiskt och psykist. Just nu så är jag konstant seg och trött i huvudet. Och det finns inget värre än att vara trött i huvudet för då orkar eller vill man inte göra någonting. Hellre då att jag är trött i kroppen bara knoppen fungerar som den ska. Hatar att känna mig så jävla lat som jag gör nu.
Helvetes jävlar sambo-kilon!!! Jag som lyckades gå ner så mycket förra året. Snyft.

Sitter här nu och lyssnar på massa musik som jag tankade hem igår, har lagt in dem i nya mobilen.
Det finns så många låtar som jag vill ha men när jag väl sitter här och ska ladda hem så är det precis tvärstopp i huvudet. Så om ni vet om några bra låtar, både med sväng och lugna så skriv gärna upp dem i kommentarerna!
Just nu är jag inne i en Mange Schmidt/Petter/Takida period, hahaha. Jag har verkligen bred musiksmak.
Gubben bara skakar på huvudet när han hör vad jag tankat hem. Men va då det är ju han som inte hänger med i svängarna, gamla gubben. Man behöver inte enbart höra på "raggarmusik" bara för att man har det intresset.

Känner mig så sugen på en redig tjejkväll med middag, vin och drinkar. Massa härligt tjatter med vännerna, hehe.
Någon mer som är sugen kanske så svänger vi ihopa våra lurviga? ;D




Haha.



Okej okej jag ska väl inte avsluta min blogg då. Även fast lusten till det är väldigt stor, hihi.
Det händer inte så mycket här så jag har inte mycket att blogga om för tillfället. Igår var jag på klubbmöte och kryddparty hemma hos Helen och det var trevligt även om vi inte blev så många. Desto mer dipp fanns det till oss :P
Snacka om att jag stank vitlök sen,haha. Tur att inte gubben var hemma när jag kom hem.
Men idag smakar det ingen vitlök alls i munnen och det är ju det som är så himla bra med den kryddan att smaken/lukten försvinner efter några timmar. Ett säkert kort för er som ska ragga efter intagandet! Haha!
Ska ta och beställa salladskryddan och grillkryddan med tror jag. Dem är ju fan så mycket smakrikare och drygare än kryddorna som finns ute i butik. Så det så ;D

Har pillat lite på min nya mobil ikväll, man kan ju inte låta bli liksom. Tur att jag tog en SonyEricsson igen så jag slipper starta om på ny kula så att säga. Denna fungerar nästan likadant som min förra. Det är bara kameran som är väldigt high-tech. Men den ska jag nog lära mig den med till slut bara jag får pilla lite till. För att läsa i boken kommer då inte på fråga. That'e me in a nötskal. Cyber-shot here I come!
Måste fota lite i morgon så jag lär mig.. tycker det är lite små coolt med såna där touch knappar på skärmen när man ska ställa in kameran. Inget jag ska ge mig på när jag är på fyllan dock, hehe.

Hanna  - du får mer än (väldigt) gärna hjälpa mig att få till min blogg. Jag är så trött på den! 
                 Hade jag haft en sånt där bra svenskt bildprogram så hade jag kirrat det själv.




Trött på bloggen!



Jag tycker inte det är kul att blogga eftersom den jävla bloggen enbart är ful och strular. Äldre text än den på första sidan finns ju inte, bara helt svart plus att den försvinner när man ska kommenterna. Suck och hjälp!
Antingen avslutar jag den helt eller så får jag ta en ful stilmall. Grrr.

Fick i alla fall min nya mobil idagså det är ju positivt, haha. Men har inte pillat på den än eftersom den ska ladda färdigt.
Sen ska jag fota, fota och fota :P

Blä.



Tråkig dag, trött, matt, yr. Blä helt enkelt.

Seg söndag!



Idag är man inte alltför pigg alltså. Helgen har satt sina spår i både kroppen och knoppen. Ändå har vi tagit det lugnt tycker jag. Inga skandaler och inga intriger..bara trevligt umgänge och massa grillning.
På midsommarafton så kom gubbens syster med familj och även hans ena lillebror med tjej och vi tände grillen och började grilla och dukade upp där ute. Precis när vi skulle sätta oss och intaga maten så kom det ett stort,mörkt orosväckande moln så vi beslutade oss väldigt snabtt för att gå in och äta istället. Tur det för sen kom det droppar.
Det är bara så typiskt svensk midsommar (haha) men det gör ingenting tycker jag.
Vi hade det precis lika trevligt här inne istället och vi slapp både frysa och bli blöta, perfekt.
Efter maten så fortsatte vi att sitta och babbla och dricka lite öl och rosévin som är musigt. Hehe.
Vi åkte upp till en kompis en stund och satt där och tjötade.. vi gav upp vid halv ett tiden på natten så det blev inte så jättesent i säng som tur är. Jag slapp att bli bakis. Yeeha!

Igår (lördag) så kom gubbens syster hit på en kopp kaffe på förmiddagen och efter det så åkte jag och gubben till Hyltebruk för att handla lite och så åkte vi inom Lis för att dricka kaffe och prata lite med henne. Det hela slutade med att jag följde med henne in till Halmstad för att hämta Celine som varit där och partajat.
När jag kom hem så höll gubben på med total storstädning här och det stod växter och skoställ utanför så jag trodde nästan att han hade loppis först. Haha!!!
Det var en himla rolig surprise att få komma hem till ett storstädat hem, jag klagar inte. ;)
Vi grillade igår kväll igen och jag drack ytterst lite vin men kände ändå av det lilla, det susade till i huvudet.
Vi la oss tidigt igår med och det var gött. Men idag är jag tröttare än tröttast!

Nu ska jag ta och laga lite käk till oss och hoppas på att gubben snart kommer hem.


Utmaning igen.



Du heter:
Ann-Sophie Thorén
När fyller du år: 27 februari.
Är du singel?: Nej jag är sambo.
Om fem månader: Så hoppas jag på att börja få julkänsla, haha.
Du samlar på:  Ingenting tror jag.
Gröna eller röda äpplen: Gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Gubben eller Helen.
Gillar du golf:  Nej!!
Vilken tid gick du upp idag: Vid 10 tiden.
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja, haha.
Har du strumpor på dig nu: Ja det är ju kallt, brr.
Hur svarar du i telefon: Jag säger bara kort och gott "Hallå?"
Vad ska du göra ikväll: Jag ska titta på tv med gubben o voffi.
Vad ska du göra imorgon: Då ska jag till Halmstad på klubbmöte och kryddparty.
Var vill du bo när du blir stor:  Allt och lite till.
Är det okej att gråta:  Ja självklart!
När grät du senast: Igår när jag hackade lök, haha.
Vilken årstid tycker du bäst om: Allra bäst är våren med dem tre andra på andraplats.
Laddar du ner musik och film från Internet: Ja musik brukar jag ladda ner ibland.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:  Betala lån och shoppa!
Bär du glasögon eller linser:  Nej det behöver jag ej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:  Absolut icke!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt 9-1O.
Har du piercing: Tre st öronhål bara.
Vill du gifta dig:  Jag vet faktiskt inte.
Vill du ha barn: Ja i framtiden.
Solar du ofta: Nej verkligen inte. Jag blir bara rastlös av att ligga och sola.
Gillar du att dansa:  Nej.
Är du flygrädd: Oh yes!
Hur vig är du: Inte alls, haha.
Vad dricker du helst när du är törstig: Kallt vatten!
Vilken är din favoritglass:  Magnum Colombia och Mayan Mystica.
Tror du på ett liv efter döden:  Ja det gör jag.
Tycker du om sushi: Nej det tror jag inte att jag gör.
Vad äter du helst när du ser på film: Ingenting alls.
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.
Har du tandläkarskräck:  Mmm.
Är du morgon-eller kvällsmänniska: Både och.
Vilken ögonfärg har du: Blåa!
Vilka hårfärger har du haft: Ljusblont, orange (misslyckad färgning), mörkbrunt och ljusbrunt.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja det har ju hänt.
Biter du på naglarna: Nej fy vad äckligt.
Är du beroende av något: Ja tidningar!
Röker du: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du:  Aldrig. Det är bara promenader som gäller för oss.
Senaste låt du hörde: Nån låt på radion.
Vad gör du på helgerna: Det som faller mig in, beror helt på humör.
Brukar du bädda sängen: Jodå.
Hur många timmar sover du på en natt: Allt mellan 5-9 timmar.
Senaste bok: Brunstkalendern skriven av Emma Hamberg.
Har du kysst någon under den senaste veckan: Ja min gubbe,
Vad var det senaste du skrev på msn: "Oki" till Hanna.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja i ett fint hus.
Vem kramande du senast: Gubbsi.
Saknar du någon nu: Jag saknar alltid min mormor.
Hur många lampor har du i ditt rum?: Ett på vardera nattduksbord och två i fönstret.
Vem ringde dig senast: Linda.M.
Vad är du allergisk mot: Pollen.
Var du glad igår: Ja det var jag nog.
Vad är din favoritfärg: Svart och vitt.
Sminkar du dig: Ja när jag känner för det så.
Hur ser ditt rum ut: Va?
Känner du dig värdelös: Nej..
Känner du någon som har tagit självmord: Ja.

NÄR DU SER DET HÄR HAR DU BLIVIT UTMANAD.


Utamaning!



Blev utmanad av Hanna!


Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare.
Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta



1. Vad gjorde du för 10 år sen?

» praktiserade på Kitty Smycken.
» jag rökte! (usch).
» bodde hemma.


2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?

» Ut med voff (såklart).
» Diska en megadisk.
» Tvätta en massa tvätt.
» Laga mat.
» Mysa i soffan med en tidning o en dubbelnougat!


3. Godis jag gillar

» Dubbelnougat.
» Mörk choklad.
» Lösgodis.
» Pigall.


4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär

» Köpa ett stort hus. (mitt drömhus finns till salu nu, snyft).
» Betala gubbens lån samt mamma och Svennes skulder.
» Köpt en sprillans ny Chrysler till gubben.
» Tagit körkort.
» Köpt en finfin jänk.
» Tagit med min kusin o haft en heldag med shopping.


5.  Städer/orter som jag bott i

» Halmstad.
» Böjeryd.
» Rydöbruk.


Jag utmanar:

» Otta
» Myran

» Linda
» Frida
» Den mer som vill.



Färdig!



Nu är jag alldeles snart färdig sminkad här sen ska jag bara klä på mig med så är iaf jag färdish!
Efter det ska jag diska den lilla disken vi har och även göra min vitlöksdipp så den hinner stå och dra sig en stund.
Gubben får allt skrubba potatisen, haha. Snälla jag...
Ska bli gott med lite food i magen sen för jag är hungrig känner jag, har bara ätit frulle idag.
Ska nog snart ta mig ett glas vin, jammie.


Rosévin!



Mm.. idag ska jag smutta på rosévin med massa isbitar i och så lite fruktsoda, kommer bli så gott.
Det är min nya passion här i livet, haha. Dricker faktiskt nästan aldrig sprit längre. Det ni!
Anso the groggfantast liksom. Ni som känner mig ni vet :P
Men det är bara för mig att inse att jag inte tål det längre eftersom jag alltid blir kanonfull när jag börjat intaga groggar.
Jag festar för sällan så antingen får jag festa järnet och få upp min tolerans nivå igen eller så får jag helt enkelt acceptera det. Vad väljer man? Visst är svaret självklart. I alla fall för dem flesta av oss.

                                           



Nu har gubben precis åkt till sin lillebror i Hylte och ska äta sill och nypotäter. Urk för sill. Lukta-gammal-gubbe-sill.
Jag nöjer mig med att grilla ikväll och äta nypärer till det med gräddfil och gräslök. Ska nog göra vitlöksdipp med för här ska det stinkas. Haha!!
Gubbens syrra med barn och sambo kommer och även hans andra lillebror med tjej. Trevligt trevligt.




Trevlig midsommar!




Härmar Hanna och önskar Er alla en Trevlig midsommar!!






Yr!



Jag känner mig så snurrig och yr idag, hm. Ska hinka massa vatten för att se om det hjälper. Är det inte lite kvavt ute idag eller är det bara jag som inbillar mig?
Jag är så extremt väderkänslig och det kan faktiskt vara jobbigt ibland. Mitt humör påverkas mycket av vädret och det finns inget jag kan göra åt det, det har alltid varit så. Hm..

Jaha så är det midsommar i morgon då och det känns ingenting. Midsommar feelingen är som bortblåst liksom julstämningen o dylikt när det ska infinna sig. Tråkigt faktiskt!
Jag älskar annars såna här högtider då man kan planera stora fester/middagar med sina vänner och bekanta.
Jag fungerar som bäst under stress och press. I love it!
Men nu var det längesen jag fick planera nån rolig tillställning. Senast var nog fasen när jag bodde i Böjeryd.
Jag kan sakna den där känslan ibland.. gemenskapen och friheten av att bo lite avsides.
Jag är en sådan som måste få umgås med mina nära och kära regelbundet annars blir jag deppig.

Nej nu ska jag sluta tjöta!

Uttråkad!



Gasch vad jag är uttråkad just nu eftersom gubben tittar på fotboll och det finns ju ingen rolig inne på msn.
Buuää vad det är synd om mig, haha. Får nog ta och lägga mig i sängen och läsa i mina tidningar.
Vad ska ni göra i midsommar gott folk?

Otta - det är bara att klicka dig in på blogg.se och starta din alldeles egna blogg!

Blogg!



Så var det kväll igen och snart ska vi gå och nana här eftersom gubben ska upp kl 4 i morgon bitti. Stackaren!
Idag fick vi reda på att han måste jobba mer övertid på jobbet, inte bara han utan alla.
Så från och med nästa vecka ska dem jobba även lördagen när dem har förmiddagsveckan och även fredagen när dem har eftermiddagsveckan. Så jävla sjukt!
Varför inte bara sätta några fler på ständig natt?! Idioter!!!

Ottilila - du ska skaffa en blogg tycker jag!! Omedelsebums! :D

Natti natti på er!

Mobiler!



Nu har jag och gubben shoppat nya mobiler på halebop.se eftersom vi båda har halebop kontantkort.
Jag var så yr av alla dess mobiler så till slut bara klickade jag på en, haha.
Blev en SonyEricsson C902i Swift Black.



Regn!



Har varken orkat eller haft lust att blogga i helgen som varit. Festen var kul i början sen spårade det ur - like always!
Skriver senare.

Nu var det gjort!



Så nu var det färdig tvättat för denna gången, så himla gott att ha det gjort ju. Fick tumla jeansen för dem hade aldrig torkat tills i morgon annars. Men det är bara bra att dem blev tumlade för då är dem ännu tajtare.
Hatar när jeans hänger i röven och så.. finns inget fulare.
Gaah jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig i morgon, suck. Kan inte ha min väst med vårt klubb tryck på heller eftersom den är för stor så det ser inte klokt ut. Man behöver ju inte se större ut än vad man redan är!
Tror jag ska ha på mig nån huvtröja när vi åker dit och så bytar jag om till nåt finare sen.
Vi ska dit lite tidigare jag och Lis för att hinna med att lasta in all öl och sprit och vem vet jag kanske blir lite svettig så då är det ju gött att kunna byta tröja sen och vaska av sig lite på toaletten. Ja så får det bli.
Jisses så clever jag är då, haha.

Ska bli kanonskoj att träffa Linda från Göteborg igen det var ju evigheter sen.
Otroligt ändå att vi faktiskt har hållt kontakten hela tiden och att vänskapen inte dött ut, för så blir det ju lätt annars när man inte träffas så ofta. Det måste varit i alla fall minst 2 år sedan vi träffades va?
Kommer bara ihåg att sista gången var när hon och hennes sambo var nere på kräftskiva med oss i Gullbranna.
Nu får alla se att den där klubbmedlemen i Göteborg faktiskt existerar. Hehe.

I natt så var Rhoxie väldigt jobbig och ville/kunde absolut inte slappna av och sova. Det kliadenog en väldig massa på henne och det ska visst vara som värst under nattetid. Stackars Tossan..
Till slut fick gubben ta en madrass och lägga sig nere på golvet med henne så hon fick slappna av och det fungerade efter en stund. Puh!
Inte kul när hon springer omkring här hemma med kragen på sig så hon dånar in i allt möjligt med den ifall hon väcker grannen. Idag har hon varit utan sin krage men den får snällt åka på nu till natta igen.


Väder!



Idag har det verkligen varit sånt där skummo väder igen. Ena stunden ösregn och andra stunden gassande sol.
Spelar ingen roll vad jag tar på mig när jag går utanför dörren för det blir ändå fel. Antingen för varmt eller kallt.
Lika bra att stanna inomhus, haha. Håller på att tvätta lite nu, måste ju ha ett par rena jeans till i morgon.
Vad ska jag ha upptill då?? Hjälp.

Nu ska jag titta på Lyxfällan :)

Libresse.se



Jag gick in på Libresse.se och tittade i min menskalender och jag ska ha pms från oc med måndag, haha.
Så nu vet ni det liksom :P
Gjorde även en del test, jag som älskar att göra det. Det finns hur många som helst!!!
Svaren stämde mycket väl.. till och med så väl så att jag blev förvånad!

Dem här gjorde jag:


Hur mycket vet du om dig själv?

Enhörningen

Du tror på människans inneboende godhet och att kärleken övervinner allt. Du är inte blyg, men du har inget behov av att stå i centrum. Du har lätt att få nya vänner, men ytliga bekantskaper är ingenting för dig. Äkta vänskap är det som räknas. Du är modigare än du tror.



Vilken sorts vän är du?


Ärliga du

Du är en riktig vän. Du är sanningsenlig både mot dig själv och mot dina vänner, även när det blir lite kärvare. Du är kanske, eller kanske inte, den mest populära personen, men du tycker alltid att du trivs med livet.



Vad ger dig den rätta sommar i stan - känslan?

Rännstensromantikern

En stad kan vara en rofylld plats att vara på. Det är lätt att försvinna bland alla människor. Caféer, parkbänkar eller din egen balkong är perfekta platser att bara sitta på och titta på det myllrande stadslivet. Gå till biblioteket, vandra omkring i en saluhall, läs en bok i parken eller sitt i två timmar och beundra en tavla på ett konstmuseum.


 





Gå in på sidan och göra massa tester ni med vetja!! ;D



Kaffe!



Hoho nu dricker jag min andra kopp kaffe på över en vecka, hoppas att jag får värsta koffein kicken för det skulle behövas nu när jag är så trötter. Idag känns det bättre med allergin men jag är fortfarande så himla trött och jag läste i bipackssedeln att man kan bli trött av tabletterna. Så äter jag inte dem så är jag trött pga allergin och äter jag dem så blir jag trött pga dem. Suck. Får kanske testa en annan sort.

Idag var jag med Lis och satte upp dem sista lapparna om vår fest, en i Unnaryd och två stycken i Kinnared.
Hoppas att festen blir lyckad och att vi får in en del kosing i vår klubbkassa. Det behövs!

Det är lite bättre med Rhoxie idag, hon springer i alla fall inte runt som en toka som hon gjorde igår.
Hon vilar mest nu och är faktiskt väldigt duktig eftersom hon inte kliar sig, precis som att hon fattar att hon inte får.
Så idag har hon sluppit sin krage men det blir väl att den åker på i natt.
Hon verkar ha svårt för att sätta sig och tissa, antar att det beror på att såret som kliar mest sitter precis vid svansroten.
Igår kissade hon inget alls mellan kl 13 och tills i morse. Helt otroligt.
Men idag har hon tissat och bajjat med sin älskade husse, hihi.



Lista no.5



1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?
Nej det gör jag verkligen inte, haha.

2. Har du sett din bästa vän gråta?
Japp det har jag!

3. Vad åt du senast?
Nypotatis, kotlett och sås. Yammie.

4. Har du fått någon komplimang idag?
Hm.. nej det tror jag inte.

5. Har du varit med i en rättegång?
Nej!!

6. Är du polare med grannarna?
Haha ja då vi har ganska bra grannar.

7. Vilka länder har du bott i?
Only in Sweden.

8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Det var vid 11:30 tiden idag när jag och Lis var i Unnaryd och sen i Kinnared.

9. Har du haft en stalker?
Nej. (varför tänker jag på dig nu Hanna?)

10. Minns du dina/din musiklärares namn?
Jag minns Roffe iaf.

11. Hur bra är din syn?
Perfekt!

12. Var är dina syskon just nu?
Mitt enda halvsyskon ligger six feet under.

13. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Jga drömde att gubben skulle dumpa mig för någon tjej, hahahaha.

14. Vem ringde dig senast?
Det var min kära gubbe.

15. Vilken tid gick du upp imorse?
Oj då..vid 10. Fy på mig :P

16. Vad ska du göra i helgen?
På fredag ska vår klubb ha sin fest i Holm. Så då kommer ni va??!!

17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Åå här har vi Tekla.. och en bild på vovven då ;)

18. Vem är den senaste kändisen du tog på?
Jag tafsar inte på dem.

19. Vad finns i din bakficka?
Jag har ingen bakficka.

20. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Då sov jag som en gris.

21. Vad är det första du gör på morgonen?
Går upp och tissar och borstar tänderna.

22. Vad ska du göra efter det här?
Tjöta färdigt med Gbg-Linda på msn.



Nu ska ni med göra denna lista gott folk, hihi.


Lista no.4



10 favoriter:
Färg:
Svart och vitt.
Mat: Klyftpotatis, min aioli, grillat kött och sallad med fetaost i till det.
Band: Har nog inte någon direkt favorit, beror på humöret.
Film: The Devils Rejects.
Bok: Alla av Denise Rudberg och Kajsa Ingermansson.
Sport: kan vara okej att titta på friidrott.
Årstid: Vår.
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Just nu är det Magnums nyhet Colombia som hägrar!
Tid på dygnet: 20.00 då dem flesta bra tv programmen börjar :P

9 för tillfället:
Humör: Trött.
Smak: Vanilj.
Kläder: Trekvarts byxor och gubbens t-shirt.
Bakgrund: Vilken bakgrund?
Nagellack: Ett jättefint och somrigt på tånaglarna.
Tid: 23:24
Omgivning: Vardagsrum.
Irritationsobjekt: Att inte Rhoxie får vila.
Tankar: När kommer gubben?

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Jennie Dalhov.
Screen name: ?
Husdjur: Katt.
Piercing:  Absolut ingen!
Förälskelse: Oj det vet jag inte.
Musik: Pernilla Wahlgren, haha.
Bil: Har aldrig haft någon egen.
Kyss: Det kommer jag inte ihåg.

7 senaste:
Cigarett: Ingen!!!
Mat: Vaniljyoughurt och Finn Crisp med kalkonpålägg.
Dryck: Ramlösa med smaken blåbär.
Biltur: Hem från Konsum i Torup.
Kyss: I helgen tror jag. Vi pussas mest ;D
Spelad låt: Amen - Kid Rock.
TV-program: I huvudet på Carolina Gynning.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Nej men bra nära.
Badat naken: Ja i badkar.
Varit med på TV: Nej.
Kysst någon du inte känner: Ja.

5 nej tack:
Kläder: 80-tals mode.
Mat: Sill.
Musik: Techno.
Dryck: Morotsjuice.
Personlighetsdrag: Översittare.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Vilade och tittade på tv.
Du kan höra just nu: Fläkten i datorn.

Du inte kan leva utan: Sambon, Rhoxie och mina vänner.
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn eller kollar på tv.

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Sambon, Helen och Linda.M (finns fler).
Du tycker om: Många!!
Du inte gillar: Det finns en del..

2 val:
Kaffe eller te:
Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att fortsätta vara lycklig med sambon och vovven.


Jobbigt!



Det är väldigt jobbigt detta med Rhoxie för hon slappnar inte av i mer än 10 minuter åt gången, om ens det.
Antar att det kliar som attans på henne så hon knappt vet var hon ska ta vägen.. har fått ta på henne kragen nu.
Jag stod i duschen innan och då hade hon inte kragen på sig och rätt som det var så började hon springa fram och tillbaka här och så klöktes hos en massa, tills sist kom det upp spya.
Jag misstänker att hon fått i sig lite salva och att detta var en reaktion på det. Det ska inte vara någon fara om dem råkar få i sig lite men det är ju såklart inte bra heller. Tycker så synd om min Voffla.

Idag är jag inte fullt lika trött som igår men ändå inte pigg som man ska vara. Köpte allergi tabletter idag men tycker väl inte att dem börjat fungera så värst bra än. Hoppas på att det känns bättre i morgon i alla fall.
Tycker att det är skönt med detta svala vädret nu och hade mer än gärna viljat ha lite regn med.
Det ska kanske åska i morgon och jag säger bara hjälp. Jag hatar verkligen att vara själv när det åskar på kvällen.
På dagen är inte lika farligt för då känner jag mig säkrare på nåt konstigt vis. Haha.
Så typiskt att gubben ska ha sin eftermiddags vecka just när det ska åska!!

Rhoxie!



Nu är Rhoxie hos veterinären i Torup med sin husse, vi började att klippa pälsen som satt vid såret igår efter att gubben kom hem från jobbet ochdet såg inte fint ut. Varigt och äckligt, usch.
Så det var bara att ringa vet i morse och som tur är så fick vi en tid redan kl 10 så nu är dem där inne.
Jag tror att det är rävskabb igen faktiskt för hon beter sig likadant som sist hon hade det.

Nu kom dem hem, haha. Och ja det var nog skabb så hon har fått salva och spot-on lösningar.
Dem har rakat henne vid såret med så nu ser hon ju dum ut. Såret sitter precis vid svansroten.
Det värsta med den där spot-on lösningen är att den första dagen/de första dagarna så kilar det ännu mer på henne så nu springer hon omkring som en rastlös själ o stryker sig mot väggarna.
Det kommer bli en jobbig dag och natt, men vad gör man inte för sin älskade vovve.

Lista no.3



1. Vilken svordom använder du mest? 
 Fan tror jag.

2. Äger du en iPod?
Nej det räcker så bra med Mp3 i mobilen.

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd ?
Äger ingen väckaklocka, hehe. Ska jag upp i tid så finns mobilen.

4. Hur många resväskor äger du?
Hm..en tror jag.

5. Använder du flip-floppar?
Nej fy där går min gräns.

6. Var köper du dina matvaror ifrån?
Coop Konsum, ICA eller Willys.

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden!

8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Nina Frisk.

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?
Spelar ingen roll.

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ett hus!!

11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Oh yes!

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej.

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Duffy med albumet Rockferry.

14. Vilken är världens bästa artist just nu?
Har inte någon favorit för tillfället.

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Nej ingenting.

16. När var senast någon stötte på dig?
I fredags när jag var ute på krogen.

17. Vad åt du till middag senast?
Fläskfilé med svamp, lök o paprika i en god sås och så fullkornspasta till det.

18. Använder du huvtröjor?
Japp det gör jag, helst med dragkedja.

19. Kan du vissla?
Ja.

20. Vem var den senaste som ringde dig?
Det var Lis.

21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Ingen! Jag vågar inte åka sånt där längre, haha.

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Med all säkerhet!

23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0345.

24. Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja det gjorde jag.

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Eurostop är inte vidare stort.

26. Hur många syskon har du?
Har haft en halvbror men han har dött.

27. Är du blyg inför det motsatta könet?
Mjo det kan jga nog vara ibland.

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen alls.

29. Äger du några popband t-shirts?
Nej det gör jag verkligen inte.

30. När flög du senast?
När jag låg i mammas mage.

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Tre eftersom jag sitter här vid datorn på den fjärde.

32. Läser du för skojs skull?
Ja såklart!

33. Pratar du några andra språk?
Engelska.

34. Diskar du din egen disk?
Ja jag brukar vara den som sköter disken.

35. Har du gråtit offentligt?
Ja!

36. Har du en stationär dator eller en laptop?
En stationär.

37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej inte alltid men det är kul att lära sig nya saker.

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Jag vill alltid göra en tatuering.

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Vad fan är en date? Existerar det här i Sverige?

40. Kan du kasta macka?
Nej men min gubbe är en hejdare på det.

41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

42. Vad har du med dig in på bion?
Jag går aldrig på bio och gör jag det så har jag inte med mig nåt.

43. Vem var din favoritlärare och varför?
Har ingen.

44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej.

45. Vad har du för väder?
Sol och blåst.

46. Har du en blogg?
Ja.

47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Jag är en loser som aldrig gick gymnasiet.

48. Gillar du att flyga?
Vet ej.

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Att han är jordnära och inte gör sig märkvärdig.

50. När sov du senast på golvet?
När jag kom hemstapplandes till Lis en gång på förmiddagen och var redlös.

51. Vilken är din favoritdrink?
Inte en aning.

52. Gillar du din boende-situation?
Jo överlag gör jag väl det men visst finns det saker jag vill ändra på.

53. Vilken är din mammas hemstad?
Halmstad.

54. Din pappas hemstad
Stad och stad, haha. På farmor och farfars gård som heter Elmhult och ligger utanför Kinnared är han uppväxt.

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
5-6 timmar.

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej tyvärr inte. Jag mår som bäst under stress.

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nej.

58. Vilken är din favoritfrukt?
Jag är mer en grönsaksmänniska men jag tycker om äpplen, päron o vattenmelon.

59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Ja det gör jag.

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Då blir jag hela 27 år.

61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja är det gäller mig själv så är jag det.

62. Tror du på liv på andra planeter?
Nej det gör jag nog inte.

63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Gubben i lördags, hehe.

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
En man inget snack om saken!

65. Vad var det senaste du åt?
2 st Finn crisp med smör.

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Det hänger inte på könet utan hur individen är som person.

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Det vet jag faktiskt inte. Vet bara att först skulle jag hetat Jannika och sen Sofie men det blev det jag heter.

68. Gillar du senap?
Ja men den får inte vara stark.

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det ordnar sig.

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
NEJ!!!

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Kanske Miranda i Sex & the city.

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej har aldrig köpt nåt därifrån. Här är det Tradera som gäller.

73. Tycker du om att krama folk?
Ja ibland.

74. Skulle du säga att du är trendig?
Nej.. jag har på mig det jag trivs i.

75. Äger du en digitalkamera?
Jajamensan.

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Inte med någon tror jag.

77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det?
Ja det kan jag göra om det är en vän som säger det.

78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
"Anna min älskade" tror jag den heter.  

79. Tycker du att du är attraktiv?
Nej inte spciellt, haha.

80. Vad är du allergisk mot?
Pollen tydligen som även är en korsallergi så jag reagerar på vissa saker jag äter just nu. Det kliar i gommen.

81. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nope!

82. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Rickard.

83. Vad står det i ditt 12:e senast inkomna sms?
Har inte sparat så många sms.

Vilat



Nu har jag vilat i soffan en stund och det var gött förutom att dem förbannade flugorna surrade runt mig hela tiden, grr.
Har en del jag ska göra egentligen men var finner jag orken?
Längtar tills i morgon då jag kan köpa tabletterna för nu är jag bannemej trött på att vara trött !!
Kommer väl inget speciellt på tv ikväll heller men säsongsstarten av Sommartorpet ska jag allt se, hihi.

Stackars Rhoxie har ett sår på ena höften och hon naggar sig ganska mycket så man får vara som en hök på henne.
Har tvättat med sårspray så vi får hoppas att det läker som det ska nu.
Alltid är det nåt med den lilla Vofflan.

Halsband



Jag har kommit i en smyckes period nu och främst är det halsband som gäller, innan var det örhängen.
Mina 3 nyaste..



Dem 2 första från Gekås och det sista är ett hänge mer ordet "harmoni" , en prenumerationsgåva från Amelia.

Fynden!



Jag hittade två par fina sandaler till Kevin på Skokanonen i Ullared o självklart måste jag ju visa dem, haha.
Han blev för övrigt kanonglad! :D


                                                

Visst är dem söta? Hihi. Vann ett par på Tradera med till honom så han kommer ha 3 sandaler i sommar. Great!







Sorry!



Gaah jag hatar min blogg!!  Varför syns inte rubriken i det senaste inlägget? Nån som vet? HJÄLP!!

Jag är så trött fortfarande och jag har knappt orkat sitta här i helgen, har mest bara varit inne en snabbis för att kolla läget. Jag vet nu varför jag är trött och det är för att jag fått pollenallergi, wiiiho. Not.
Har aldrig haft någon allergi innan så jag visste ju inte hur det skulle kännas, haha.
Men efter att ha läst om det så inser jag att jag tyvärr fått det och därav min enorma trötthet med.
I morgon är det jag som köper allergi tabletter!!!

Trött!



Jag är så trött nu efter att ha spenderat halva dagen i Halmstad. Vi har varit på Apoteket, Systembolaget (wow), Biltema, Willys o Maxi. Puh säger jag bara!
Jag återkommer antingen imorn eller nån annan dag med uppdatering o fixande av bloggande.

So long!

Skatten!



Wiiiho idag kom skattepengarna, ja inte för att jag får några men gubben fick ju. Har betalat av räkningen på dem nya sommardäcken plus ett hjullager så nu finns inte den fakturan längre. Så göttans!
Idag ska vi till Ullared o in på gubbarnas lilla paradis (för paradis nr.1 är ju Biltema) Net On Net o köpa ett bilstereo paket till Oldsen. Man fick visst både stereo som tar alla möjliga filer, fjärris, slutsteg o bashögtalare för 1400 kr.
Sen är väl allt fixat till den jävla bilen, haha. En stereo i en jänkare är ju ett måste inte sant?!
Denna förra gick sönder sist vi var ute men det har varit nåt vajsing med den ett bra tag så det kom ju inte som en chock.
Gubben blev så arg så han slängde ut den från bilen. Hahaha.
( jag tog upp den igen för den kan ju inte ligga i naturen o skräpa).


Nu sitter jag här o tjötar med Linda från Gbg på msn o Rhoxie ligger ute i skuggan på framsidan o kollar läget så alla grannar sköter sig som dem ska, haha. Gårdspolisen ;)
Om en dryg halvtimme så börjar mitt älskade Hem till gården, I just love it!
Sen ska jag spackla mig lite så jag ser mer levande än död ut o så är jag färdig tills gubben kommer hem.

Jag får inte glömma att titta efter sandaler till lilla Kevin idag med. Stackaren går med gympisar i denna hettan o några nya sandaler av sin far får han ju aldrig så då rycker tant Anso in, haha.

Våt vovve!



Nu har gubben varit hemma några timmar o vi har inte gjort nåt speciellt alls, bara tar det lugnt o gör det vi känner för.
Rhoxie har precis blivit avspolad med vattenslangen av sin husse så nu står hon där ute o surar, haha.
Hon har kliat sig en del inatt o idag så jag tror att det är efter hennes simtur i sjön som gör att det kliar.
Det var likadant förra gången vi var på samma plats så nu håller vi oss borta ifrån just den platsen.
Får hoppas på att det blir bättre nu efter avspolningen..

Snart ska vi ut o traska den där långisen allihopa o det ska bli så skönt!!
Sen ikväll så är det tv'n som gäller för min del. Det är säsongsavslutning på Äntligen Hemma o sen är det våra kära hemmafruar :D

Vind



Nu har jag precis tagit disken så det är gjort, puuh. Det är varmt idag med men det fläktar ju en del.
Jag brukar inte tycka om när det blåser men det är ju iaf gott för vovven så hon kan ligga ute.
Ska snart gå ut på baksidan o sätta mig med mina tidningar som kom idag, Hänt Extra o Amelia. Götte!
Sen kommer gubben hem från jobbet o snäll som han är så tar han med en räksallad hem till mig. Yammie :)

Skriver kanske senare.

(Jasas- ska anta din utmaning men det gick ju inte att kopiera texten, grr. Högerklickssyddat?)

Smycken!



Har fått mina fina smycken jag beställde från Betties Galleria. Wiiiho!
Halsband med matchande armband, läckert.



Bränna



Har inte haft någon lust att sitta vid datorn några längre stunder så därför har det inte blivit någon blogg skriven heller.
Jag har haft en underbar helg tillsammans med min gubbe o voffe. Bara njuter av det fina vädret..

I fredags så var min gubbe på begravning i Torpa så jag o Rhoxan var ensamma en stund men sen kom ju min kära kusin o hennes kids på besök vid kl 14. Jävligt trevligt hade vi tycker jag..
Vi satt på baksidan o fikade den där chokladkakan som jag fixade ihop så snabbt (bra med färdiga mixar ibland) o till det så mumsade vi även på vattenmelon. Det är ju ett måste på sommaren!!!
Kevin sprang runt o lekte här en massa o plockade en varsin blomma till mig o Angelina, hihi.




Han fick syn på en av grannpojkarna som var ute o lekte med sin flygdrake så han sprang ju så klart dit.
Tänk så icke blyga barn är ändå, haha. Han fick testa den där draken iaf så han var ju glad.
När gubben kom hem så fick Kevin åka i raggarbilen en runda.. som han tjatat om det!
Sen så åkte jag, gubben o Kevin ner till Konsum o handlade lite till vår grillning o när vi kom så promenerade vi allihopa.
En bra dag helt enkelt.

I lördags så var vi först med Rhoxie så hon fick bada o simma, husse hoppade också i med henne.
Efter intag av lite fiskgratäng så åkte vi till Hylte o hämtade upp kusinen o barnen o begav oss till Ibro för att sola o bada.
Så himla skönt det var att ligga där o jäsa o titta på Kevin som badade o lekte med gubben. Vilken lycka för Kevin!
Vi kommer att ta ut dem mer i sommar så att dem får bada o sånt.
Bara för att gubben i huset är en idiotas så ska ju inte dem andra behöva sitta hemma o tråka.

Igår så tog vi det bara lugnt o var hemma o tvättade upp all tvätt o vek in den rena. Vi hann ju så klart med att åka till sjön så voffi fick svalka av sig.
Det blir nog till att åka dit idag med skulle jag tro. Men jag får nog skyla mig lite mera för jisses vilken bränna jag fick igår!
Helt röd är jag o det är inte snyggt. Haha.



RSS 2.0