Mina köp!

  

Allt detta för 427 kr och ingen frakt. Nice! :)
Blir nog till att beställa lite fler linnen/toppar senare.. fanns massa fint på La Redoute nu.


Gummisnopp!

Idag ska jag blogga det har jag bestämt, haha. Men först så ska jag se på Hem till gården!
Så jag återkommer senare.. Baj baj!

Hm...

Jag sitter verkligen fortfarande kvar här vid datorn och latar mig, haha. Oops då!
Letar massa nya bra låtar tills ikväll, är helt inne på house och electro nu. Love it!
Funderar gör jag med och jag förstår mig verkligen inte på en del men det kanske inte är meningen heller. ;)
Jaja.. säg till om det är nåt istället för att vara kort och konstig. Nä sånt diggar jag inte!!!

NU ska jag diska. Tjing på er! :)

Så var det lördag...

Hanna - Det är lugnt jag kan komma och putsa dem. 200 kr.. skattat och klart! Hahahaha! ;)
Du kan köpa en pinne som du sätter skrapan på, kanonbra.



Hopp hopp så var lördagen kommen och solen skiner. Det är nice!!!
Jisses nu kom G precis hem efter att ha gått i skogen med Rhoxie och vem passar inte på att sticka ut fortsom fan då?
Jo Alexis såklart.. var precis så att vi fick tag i henne innan hon försvann in bland allt snår och skit. Gaaah!
Har ju varit ute med en halvtimme innan i hennes sele men det räckte klart inte för buskatten, haha.
Tänkte gå ut på baksidan sen och sätta mig en stund i solen så jag får väl ta med henne ut då med.
Hon fattar ju inte varför hon måste vara inne hela tiden.. hihi.
Nu sitter hon i köksfönstret och jamar och pratar som bara den. Hon brukar prata mycket med fåglarna utanför.
Hahahaha jag sa precis nej till henne och så lägger hon av ett ljud som låter joooo!
HAHAHAHA fasen vad kul..

Skulle slingat mitt hår idag men det blir nog inget med det faktiskt. Jag känner inte för det så jag tror jag väntar tills nästa helg eller nåt. Ska nog spruta i lite citron i håret innan jag sätter mig där ute och det ljusar upp liiite ialla fall. Åh vad seg i huvudet jag blev nu då.. hm.
Ikväll blir det Sunny Hill Rythm Party i Edenberga. Wiiiiho!!!


 


Fixardag!

Jag hade tandvärken i ca ett dygn innan den sakta försvann och nu är jag bara lite öm men annars så är det bra! :)
Men jag måste såklart dra ut skiten det fattar jag ju, haha.

Vaknade kl 5 i morse och var pigg. KORS I TAKET!!!
Ställde mig i duschen och sen åt jag en macka och slösurfade lite så tiden skulle gå. Rantade bort till Lis runt 6 tiden och sen åkte vi till första jobbet. Har haft 3 jobb idag varav ett var flyttstäd men det var bara en liten etta så det gick ju snabbt. Sen så fortsatte jag att vara flitig och putdade både mina och Lis fönster.
Så jäkla gött att ha det gjort! :)
Funderar på att byta gardiner i vardagsrummet och köket imorn kväll om jag hinner. Är så trött på dessa som är uppe, dem har ju hängt där sen i januari. Jaaa så får det nog allt bli.

Nu måste jag tvätta bort min ansiktsmask. See ya later!

Pain!

Usch jag har verkligen inte sovit en blund på hela natten. Slumrade in runt 22.30 tiden men vaknade kort därefter med ett ryck och tandvärken började komma sakta men säkert. Gick upp och tog 2 Panodil och la mig igen men det var lögn i helvete att sova för värken fortsatte. Har sammanlagt tryckt i mig 4 Panodil och 4 Treo plus att jag gurglat med både Listerine och Hexident hela natten. Jag tog till och med en sup hembränt!
Det hjälpte väl i en halvtimme eller nåt.. Nu är jag så desperat så jag faktiskt tagit en Propavan (sömntablett/lugnande) och jag ska jobba om en timme. Kommer bli kanon det här, eller inte.
Men jag är hellre helt slut och seg i huvudet än har värk det ska gudarna veta.
Känns som att det börjar släppa lite nu och jag HOPPAS verkligen att det håller i sig.

Både hunden och katten har märkt på mig att jag inte kunnat sova och att nåt varit fel så dem har inte kommit till ro dem heller. Stackarna.. tur deras husse kommer hem från sitt nattpass snart och nanar med dem.
Jag har läst, löst korsord, surfat via mobilen och diskat, allt för att försöka få hjärnan att fokusera på annat än smärtan. Jisses!
Varför kan inte bara tandläkaren söva ner mig och rota igenom hela jävla käften?!
Jag hatar att ha en sån här tandläkarskräck och så är man ju fattig som en lus med. Suck.


Ny vecka!

Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är skönt med måndag och ny vecka eller om det är pest och pina. Man kan ju se det som en nystart på ett sätt.. förra veckan vart ju inget bra överhuvudtaget.
Har känt mig så otroligt deppig och ensam nu i en vecka. Eller sen i torsdags snarare.. fråga mig inte varför men jag kommer i såna perioder och det är ju då man behöver sina vänner som mest. Men jag klarar mig själv som vanligt!

Med Alexis går det bra verkar det som. Hon går inte så mycket på sitt brutna ben vilket är bra med jag undrar samtidigt om hon har ont eftersom hon inte vill stödja på det alls. När hon kom hem i torsdags så hoppade hon runt som fan här på alla benen. Hon ligger mest och vilar och hon får vara utan kragen så länge vi är hemma med henne. Hon blir som en helt annan katt så fort kragen åker på, stackaren. Hon kan sitta och bara glo in i ett hörn så mycket hatar hon den. Haha.
Nu ska hon bara ha sin medicin i 2 dagar till och vi ska egentligen vara på återbesök i slutet av veckan men det har vi faktiskt inte råd med!
Jag ska ringa och prata med veterinären och säga som det är och se om det går att vänta med ett återbesök.
Eller det bästa hade ju varit om Distriktsveterinären nere i Torup hade tagit över allt, då blir det både närmre och billigare. Återstår att se!

Kommer inte igång här idag heller. Jag är så trött på att känna mig halvdan och jävlig. Jag vill vara pigg och känna för att göra en massa saker. Suck.
Vid 16 tiden ska vi i alla fall ner till Halmstad och köra Svenne (styvfar) så han kan storhandla. Brukar alltid få en peng av han med när vi hjälper han. Sist fick vi 500 kr, tack för det! :)
Behöver ha hem lite saker här så som buljongtärningar, steksmör, hundmat och lite till.

Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag. Hejsvejs på er!


RHOXIE!

Idag blir mattes vovve hela 6 år gammal. Jisses vad tiden bara flyger iväg. Detta ska firas med ett smaskigt märgben senare idag, haha.





Filmtittande!

Det var ju skönt att höra att det inte bara är jag som tycker att man ska ta ansvar över sin djur och därmed lägga så mycket pengar! :)


Har haft en väldigt lugn dag och har inte gjort många knop alls. Har diskat,dammsugit, gett katten sin medicin och rengjort hennes krage. Ja det är väl typ allt..
Jo jag har ju rensat Rhoxies öron med, haha. Det behövdes verkligen, hua hua.
Alexis har fått vara utan sin krage i över en timme nu och ni kan ju bara tänka er så skönt det är för henne.
Hon passar på att tvätta sig överallt och äta mat, hihi.



Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på en film tänkte jag. Det blir En shopaholics bekännelser.
Får väl återkomma om hur den var sen!

Tjingelingsan på er!



Alexis!

Ni som har mig på FB vet ju om att det varit en väldigt jobbig vecka för mig. I tisdags så satt katten utanför dörren och väntade som vanligt när hon vill in. Men denna gången så stapplade hon in på bara 3 ben. Det ena frambenet såg ut att vara av helt och hållet. Det var böjt och väldigt svullet så hon kunde inte sträcka ut det alls. Petade lite försiktigt på benet men hon skrek ju såklart lilla stackaren..
Såg att hon även hade ett sår vid morrhåren och det fattades även del morrhår, sen visade det sig att även den ena "huggtanden" var av.

  

Vi stack ner till veterinären i Torup men dem kunde inte hjälpa oss eftersom han bedömde att det måste röntgas. Så efter mycket om och men så begav jag och Sabina oss till Slöinge djursjukhus med Alexis. Där kom vi in i ett rum direkt och veterinären gav henne lugnande och smärtstillande sen bar dem in henne till röntgen.
Det visade sig att benet var av så dem tog in henne på operation direkt där dem la benet rätt.
Vi satt och väntade ett tag men tyckte ändå att allt gick väldigt fort. För en gångs skull så gick jag ut från djursjukhuset och var nöjd med deras service och bemötandet.
Alexis fick stanna kvar där i 2 dygn och veterinären ringde mig varje förmiddag efter hon gått ronden och berättade hur Alexis mådde och så.



Vi fick åka dit i torsdags och hämta hem henne och hela kalaset gick på 6269 kr, och det är ingen summa man har i plånboken bara så där. I alla fall inte vi som har en dålig ekonomi just nu och kommer ha det ungefär till årets slut innan det blir bra igen.
Sabina var en ängel och tog det på hennes kreditkort så betalar jag henne en summa varje månad tills allt är betalt. Känns skönt att hon litar så pass mycket på mig! :)
Jag hade gjort likadant för henne och några till men långt ifrån alla mina vänner, det ska gudarna veta.

I såna här svåra stunder så märker man vilka som ställer upp!
En liten fråga räcker.. hur går det? Hur mår katten? Behöver ni hjälp med nåt?

Jag vet även att en del av mina vänner tycker att jag är en idiot för att jag lägger en så stor summa på "bara" en huskatt. Men ett liv är ett liv vare sig det handlar om en huskatt eller raskatt.
I mina ögon är dem lika värda!
Väljer jag att lägga ner den summan på MIN katt så är det mitt val.. det är inget andra ska sitta och diskutera med andra.




Privata sektorn!

Jisses jag har ju helt glömt av att jag har en hemlig blogg med, haha. Kanske ska ta och skriva lite i den någon dag. Finns ju en hel del att förtälja! ;)
Jag har bytt lösenord på den så alla ni som vill ha det får MEJLA mig och be om det!
Min adress är [email protected] !


RSS 2.0