Kallt!


Anneli - Jag beställde aldrig dem där stövlarna men det står att dem är 42 cm i skaftvidd så dem är ju lite bredare än normalt. Dem borde du kunna ha!

Ottilia & Jasas - Rosa sås eller Tyrolersås som det så fint heter är den man fick i skolan till nuggets och ris. Mumma!!!



Det är ju fan svinkallt både ute och inne, brr. I morse så höll jag på att stå på huvudet så halt det var. Haha.
Det var längesen som det var frost i gräset ända fram till middag. Nu är det verkligen vinter!
Har jobbat ganska länge idag så jag är trött som en gnu, ovanligt då. Väntar på att Du är vad du äter ska börja.
Har ingen skrivlust alls! Sorry!

Hot n' Cold!


Nu har jag varit lite frånvarande igen men se nu skriver jag ju! Sitter här vid datorn och lyssnar på Kate Perry's Hot n' cold, tycker den är störtskön!! Är grymt jävla uttråkad nu när gubben jobbar sin eftermiddags vecka igen.
Visst är det synd om mig? Hehe.
Finns egentligen en del att göra så som att vika in rentvätten och diska men jag vill inte. Jag ska diska innan kvällen är slut såklart men tvätten kan jag lika gärna ta i morgon. Den försvinner ju inte precis! Tyvärr kanske jag ska tillägga.
Har haft en sådär bra helg, har mest bara varit berusad och trött om vartannat. Hahaha. Hur fan lät det då?
Gick i alla fall hem i tid i lördags och jag har inte varit bakis någon dag, hallelujah!
Det har inte hänt nåt speciellt alls här så det finns ej så mycket att skriva om. I morgon är det jobb som gäller igen, gött det. På lördag så kommer Linda från Göteborg hit!!! :)
Hoppas bara att jag hinner få min lön innan dess annars får jag festa på bark och löv. HAHA!!


Zzz..


Har varit hemma i en dryg timme nu och är verkligen aptrött men jag kan då inte vila nåt eftersom dem håller på med våra fönster här. Just nu har dem i och för sig lunch men det känns ju inte lönt att vila för dem kan ju komma när som helst, hehe. När jag kom hem så var jag så kissenödig och tänkte att YES nu äntligen ska jag få gå på dass, men icke!
När jag kom närmare så såg jag att dem hade påbörjat just fönstret till badrummet. Fan fan fan!!!
Jag fick springa in där fort nu när dem lunchar men jag stannade inte där inen länge eftersom det är ett stort jävla hål rätt ut så alla som ville kunde ju se mig. Hahahahahaha ;)

Har haft en jättebra dag på jobb. Jag och Celine var lika övertröttta och skrattade åt typ allt, hehe. Tur att inte gubben hörde oss :P
Vi slapp ett städ hos en tanta för hon var inte hemma när vi kom. Så kan det gå..får ta det en annan gång.
Om ca en timme så kommer gubben hem och då ska han äta och senare ska vi åka upp till Borås för att hämta Jessica (Eriks 'gubbens lillebror' tjej) så det blir inget vilande här inte. Suuuuck.
Men men.. jag vill ju ha ner henne så det är bara att bita ihop och försöka hålla sig vaken.

Nu ska jag sätta mig och lösa lite korsord och dricka en kopp kaffe tror jag. Hyresvärden och hans arbetare kommer väl alldeles snart tillbaka.

Vad händer för er till helgen?



Nåt med färs?


Tack för era kommentarer!


Tisdag idag och det betyder att jag har varit uppe och jobbat men idag var det bara det vanliga så det gick kvickt och smärtfritt, hehe. När jag kom hem så var här så kallt så jag fick lägga mig i soffan med täcket över mig för att få upp värmen. Brrr.. längtar som en toka tills helgen då vi (förhoppningsvis) får fönsterna. Lär ju blir stor skillnad!!!
Tror inte att det blir nåt Eastwood tittande för mig faktiskt, är bra mycket mer sugen på Schoughs Loge ;D
Nä nu ska jag diska snabbt och sen ska jag klura ut vad jag ska laga för mat. Det ska vara nåt innehållande köttfärs eftersom jag har tagit fram det. Tips?

Vardag igen!


Fick vår hyreslapp i brevlådan idag och vi ska betala hela 1484 kr, tänk om det alltid kunde vara så billigt. Hihi.
Har fått elräkningen med och nu ligger den på det lite mer normala beloppet 727 kr. Så jävla gott att vi kom på felet!!
Idag ska dem ha informationsmöte på gubbens jobb och jag undrar vad dem ska få reda på idag. Vilka som ska sparkas eller?! :S
Fackombudsmannen på jobbet trodde att han sitter säker men man vet ju fasen aldrig!

Håller redan på med fooden här för jag är så hungrig, gubben får äta när han kommer hem och idag kommer han komma lite senare än vanligt på grund av mötet. Slängde bara ihop en korvstroganoff snabbt och lätt, vart så sugen på det. Så blir det ris till det såklart!
Senare idag så ska vi neråt  staden och handla lite på ICA Maxi.. kanske åker inom graven med och kollar hur där ser ut nu.

Vad gör ni idag?



En lugn dag!


Åh vad det är gött att ta det lugnt och "bara vara" en hel lördag. Blir inget partajande denna helgen heller och det gör absolut ingenting alls. Nästa helg så blir det antagligen att vi festar både fredag och lördag, hur jag nu ska klara det. Haha. Det återstår att se hur det blir med det.. har inte riktigt bestämt mig till 100 % att jag ska till Getinge på fredag för det är ju rockabilly kväll på Schoughs Loge med, hm...
Hyresvärden ska byta alla våra fönster nästa helg med så det komemr bli massa stök här. Uscha, men det är det ju såklart värt i längden. Hur många gånger har jag inte beklagat mig om våra nuvarande fönster? Hehehe.
Tänkte smyga in en liten fråga till värden om det finns någon som helst möjlighet att få en inglasad altan, hihi.
Det hade ju varit kanoners tycker jag! Kan jag inreda den riktigt mysigt så man kan sitta där året runt. Får ju ha infravärme där ute såklart. Att sitta ute går ju också bra eftersom vi har en megastor gräsmatta och även en framsida :)
Jaja nog tjötat om det nu då.

Nu är allt detta med elen äntligen utrett och färdigt och det slutar med att vi får sänkt hyra med 2200 kr denna gången. Så jävla gött!!! Hoppas på att jag kommer få en bra lön med men det tror jag nog för vi har ju jobbat som fan denna månaden. Har fått 3 st nya pensionärer att städa hos, yeeeha. En av dem har ett skitstort hus som är så vackert så det går knappt att beskriva. Wow säger jag bara!
Vi satt på hans inglasade altan och bara mös och tittade ut över sjön.. vilket lugn!
Vi sa att vi kan flytta in där hos han, hahahaha. Där fanns många dyrgripar vill jag lova. En sån där tät jävel, haha.

Nu ska jag fortsätta tjöta med min kära vän Linda (från Götet) på msn. Ha det bäst nästan allihopa!

Friday!


Jasas -  Du är så söt! ^^

Ottilia - Det var ett roligt ord, velourhagga. HAHAHA!!!

Jenni - Den luktar faktiskt så gott att man vill smaka, hehe.


Fredag idag då och helg igen.. ja tiden går fort som jag sagt tusen gånger innan. Har inget direkt planerat denna helgen vilket är gött som fanken! Det blir värre nästa helg..puh. Men så är det när man är poppis, hahaha. ;)
Hade skoj idag på jobb, har ju bara en fabrik att städa på fredagar och där är det roligast att jobba för dem är så jädrans snälla och trevliga där, hihi. Gött med frallor och varm choklad var det med :)
Perfekt avslut efter städet med en frulle ju!
Nu är jag hemma igen och Vofflan har ont i halsen nu igen, jädrans hund då. Vet inte om hon kanske satt i drag i natt när gubben och Jonny var ute och åkte. Hon är ju så fruktansvärt känslig för sånt sen hon hade problem med sina tonsiller.
Nu undrar ni säkert varför dem var ute och åkte i natt eller hur? Hehe..
Jo dem är ju med i Rydöbruks grannsamverkan så man har en vecka då 4 st delar på att köra i vissa områden på kvällarna/nätterna. Vilka muppar, thihihihi.

Jag måste bara säga att jag tycker det är så roligt att reta upp folk som förtjänar det, så gött vi skrattat åt detta jag och Lis.
Den satt verkligen där den skulle i alla fall. Haha!
Folk får gärna störa sig hur mycket dem vill.. jag är van vid att det alltid är någon liten lus som gör det. Jag säger vad jag tycker och det med besked och det kommer alltid att störa vissa människor som inte är likadana själva.
Varför sitta och vara tyst som en mus när man kan öppna käften och säga vad man vill och vad man tycker. That's me!



Eva Eastwood!


Fredagen den 24'e oktober så spelar Eva Eastwood i MB-huset i Getinge och dit ska jag! Wiiiho! Någon mer som är sugen kanske?


Nu var det kväll!


Lite svar på alla era kommentarer ska jag komma med. Så kul det var att blogga igen när man får läsa allt ni skriver till mig. Happy!

Jasas - Velour är ett fult tyg som oftast mysdressar är gjord av. Urk. På bilderna nedan så ser du vad jag menar :)
Testa crémen med kakaonönor vetja! Hihi.

Ottilia - Så du kutade in och beställde, hihi.Bra mitt tips kom till användning. Vi får ju ta en redig fylla nångång i framtiden, supisterna! Och ja.. du vet mycket väl vem personen är!

Frida - Ja det är verkligen jobbigt att inte veta hur det blir. Ovisshet är verkligen nåt jag hatar. Tack för att du med håller dina tummar!


Bilder till Jasas:

  


Lista!

Har tagit den från Jasas

I denna listan får du bara använda ETT ord som svar!
Testa du med - inte så lätt som det låter....


01. Var är din mobiltelefon? Soffbordet.
02. Var är din andra hälft? Jobb.
03. Ditt hår? Slarvigt.
04. Din mamma? Konstig. (haha)
05. Din pappa? Cool.
06. Det bästa du vet? Glädje.
07. Din dröm inatt? Skum.
08. Din dröm/ditt mål? Heltidsjobb.
09. Rummet du är i? Vardagsrummet.
10. Din hobby? Korsord.
11. Din skräck? Döden.
12. Var vill du vara om 6 år? Hemma.
13. Var var du igår kväll? Hemma.
14. Vad är du inte? Trög.
15. En sak du önskar dig? Motionscykel.
16. Var du växte upp? Halmstad.
19. Det sista du gjorde? Pratade.
20. Dina kläder? Vardagliga.
21. Din TV? På.
22. Ditt/dina husdjur? Vofflan.
23. Din dator? Fin.
24. Ditt humör? Sisådär.
25. Saknar någon? Många.
26. Din bil? 850.
27. Något du inte har på dig? Velour.
28. Favoritaffär? Gekås.
29. Din sommar? Het.
30. Älskar någon? Många.
31. Favoritfärg? Svart.
32. När skrattade du senast? Tidigare.
33. När grät du senast? Hm.


Tips!



Jag måste tipsa om min nya duschcréme från Yves Rocher. Den doftar himmelskt av kaffebönor och är verkligen den perfekta starten på dagen!!  (Finns även med kakaobönor).




Du!



Jag vet att du läser min blogg men jag kan inte förstå varför. Du tycker inte ens om mig och har inte gjort det på många år. Men visst är du så intresserad så bara läs! Jag bjuder ju på det..




Ett försök till!

 
Jasas - Tack för tumhållningen (vilket ord,haha)! Så gött det måste vara att inte bli påverkad av vädret.

Linda - Det blev ingen drink men jag tänkte på dig ändå, hahaha.

Jenni - Tack för att du håller tummarna! Tända ljus är jätte mysigt men inte mitt på dagen. Då vill jag ha vanligt dagsljus, idag är det så där mörkt igen. Snyft!.

Ottilia - Du kan sluta gråta nu för jag skriver ju, hehe. Tycker du med ska få tummarna ur röva och börja blogga igen! Saknar ju dina inlägg.

Frida - Tack för din fina kommentar om graven! :)


Nu får vi allt hoppas att det går att publicera skiten denna gången annars kommer jag att bli flint vill jag lova!

Helgen var lugnare än lugnast och det var så gottigt så. Det behövdes verkligen en vit helg eftersom vi festat 2 helger i rad innan. Jag orkar inte med samma tempo som förr då man kunde supa konstant. Usch!
Idag är det då måndag igen och jag är ledig som vanligt vilket är gott som fanken, men det är ganska tråkigt eftersom gubben jobbar sin eftermiddags vecka. Jag hatar den veckan!!!
Men jag ska väl inte klaga nu när läget är som det är, vi vet ju inte om han har jobbet kvar så länge till ju.
Blir han en av dem som sparkas (eller varslas som det så fint heter) så ska jag spränga hela Mefa har jag bestämt, haha. Så nu vet ni det.

Äääh nu tappade jag bort mig om vad jag skulle skriva så jag säger hej då så länge!

Bebisar!


Nu mina vänner så ska ni få se på söta voffe bebisar av rasen Engelsk Staffordshire Terrier. Titta, pip och njut!


  






FAN!


Satt och skrev värsta blogginlägget och svarade på alla kommentarer och så funkar det inte att publicera skiten.
Så nu skiter jag fan i det, gaaaaaaaaaaah.







Lördag!


Jaha så är det redan lördag och därmed helg igen, denna veckan har gått väldigt fort men ändå inte. Haha. Hur går det ihop?! Har ju mått ganska så kasst i början av veckan men det gav med sig sen som tur är. Har inte varit sjuk på flera år så då behöver jag inte bli det nu heller tycker jag. Men fy så seg och trött jag har varit hela veckan!!
Tycker det är riktigt jobbigt att vara så jädrans slö så man knappt orkar göra nåt. Har ju i alla fall varit smart så jag har gjort allt som ska göras direkt efter jobbet innan jag sätter mig ner och kopplar av för annars hade det varit helt kört.
Men jag tror inte att grannen var så glad när jag dammsugade halv åtta på morgonen häromdagen, hahahaha.

Jag har inget emot lite regn och rusk men måste det vara så förbannat mörkt, det gillar jag inte. Jag blir bara seg och trött av det. Jag tror jag få införskaffa mig en ljusterapi lampa så jag är pigg och alert såna här mörka dagar.
Gubben ligger och vilar nu eftersom han knappt sovit nåt i natt stackaren. Det blev ju inte bättre av att han läste i Hallandsposten i morse om att det ska varslas fastanställda på hans jobb. Skitskoj verkligen.. SUCK!
Så nu vet vi inte alls hur det blir...

Folk vill att vi ska dricka drinkar ikväll men jag vet fan inte hur vi ska göra. Får väl se vad gubben säger sen när han vaknat.

Graven!


Tack tack tack för alla era kommentarer!  Blir alltid lika glad av att läsa dem, hihi.




Bilder på mormors grav lovade jag att lägga ut så det ska jag alldeles snart göra. Så typiskt att jag glömde att ta en före bild, men där såg iaf för jävligt ut innan. Massa fula/vissna Tagetes blommor bara. Det är bara kantingen kvar runt småstenen sen så är det helt klart!

  

Orkar inte!


Fan jag har verkligen ingen lust eller ork att blogga, vet inte vad det är med mig. Igår kände jag mig krasslig (febrig) så jag vilade typ halva dagen och jag hatar att sova mitt på ljusa dagen annars. Känner mig lite bättre idag men fortfarande inte helt hundra. Längtar som en toka efter en sovmorgon nu, hehe. Men det är bara att bita ihop och gå upp tidigt säg.
När man får lönen så tycker man ju att det är värt det i alla fall, hahaha. Är nog bara en liten känna-mig-småkrasslig svacka jag hamnat i nu. Det blir nog bra snart! :)
I fredags så var vi inne vid mormors grav och fixade i ordning den, ska lägga upp bilder sen. Blev riktigt bra må jag säga, ska bara kanta runt dekorationsstenen sen så är den helt klar.

Baj!


Lite bilder!

Här kommer lite blandade bilder som tagits i september:

                

RSS 2.0